Danas se navršava 24 godine od tragične smrti Željka Raznatovića Arkana. Na Novom groblju, nešto posle 10:30, stigli su Veljko i njegova supruga Bogdana. Sa sobom su doneli malu korpicu, koja je postala neizostavan deo svakog pomena, dok su na grobu ostavili crvene i crveno-bele ruže.CECA S VELJKOM I ANASTASIJOM NA POMENU ARKANU: Ogromna suza od belih ruža i orhideja, a bez OVOGA ne dolaze na groblje (VIDEO)

Nekoliko minuta kasnije, stigla je i Ceca, obučena u sivi kaput, u pratnji sestre Lidije i ćerke Anastasije. Ceca je donela veliku suzu ukrašenu belim ružama i orhidejama. Anastasija, koja je stigla iz Španije na pomen, zajedno s porodicom prilazila je Arkanovom spomeniku, krstila se i nežno ga poljubila.

Pomen je služio vladika remezijanski Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović, uz sasluženje sveštenika iz Hrama Svetog Save. Podsećamo da danas obeležava 24 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, koji je izgubio život u hotelu “Interkontinental” pogođen s tri metka u glavu. Pored Arkana, kobnog dana su ubijeni i bivši radnici Saveznog SUP-a, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić, pripadnik Srpske dobrovoljačke garde (SDG).