Ceca se neprestano usrdno molila za dostojnog nasljednika, a suze su joj tekle zbog Veljkove pobjede. Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, danas je slavio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u boksu, učvrstivši svoje mjesto u dugo očekivanoj finalnoj rundi. Pjevačica je iz publike zdušno bodrila svog sina, a pratila ga je grupa u kojoj su bili Đorđe David, Ivana Peters, svećenik Ražnatović, episkop Stefan Šarić i brojni drugi pojedinci.

  • Ceca se tokom cijelog nastupa žarko molila da njen sin trijumfuje, a kada je Veljko izašao kao pobjednik, suze radosnice tekle su joj niz lice. Jasno je dala do znanja da je jako ponosna na svoju nasljednicu jer ova pobjeda za njih ima značajno značenje. – Emocije su me preplavile, suze mi još teku niz lice. Značaj ove pobjede za njega ne može se podcijeniti. Predstavljati svoju zemlju u večerašnjoj utakmici bilo je ostvarenje sna.

Napetost i stres koje osjećam su opipljivi. Navikli smo ga gledati u boksačkom ringu, uvijek navijajući za njegov trijumf. Svaka pobeda mu podiže samopouzdanje – rekla je Ceca posle meča i dodala: Ceca, čije je pravo ime Svetlana Ražnatović, ostvarila je svoju životnu želju, kaže njen intervju za “Blic”. Široko poznata kao “srpska majka”, istaknuta je figura u žanru turbo-folka u Srbiji. Ceca ima bogatu diskografiju koju čini šesnaest studijskih albuma koji su prodani u oko sedam milijuna primjeraka.

  • Ovo izvanredno postignuće učvršćuje njezin status jedne od najprodavanijih srpskih umjetnica u povijesti. Ne samo da je Ceca poznata po svom glazbenom talentu, već se okušala i u glumi i poduzetništvu. Njezin utjecaj na srpsku glazbenu scenu i kulturni krajolik teško je precijeniti, budući da su njezini albumi i pjesme postali ukorijenjeni u tkivo srpskog identiteta.

Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, koja je u to vrijeme bila dio Socijalističke Republike Srbije. Odrasla u skromnom domaćinstvu, roditelji Mira, učiteljica, i Slobodan Veličković, bravar, pružili su joj skroman odgoj uz mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci. Na njezino odrastanje uvelike su utjecali baka i djed, koji su odigrali značajnu ulogu u njezinu ranom razvoju i odgoju. Cecina strast prema glazbi došla je do izražaja već u ranoj mladosti, a vrlo brzo je došao do izražaja njezin izniman talent.

  • Odluka o glazbenoj karijeri nakon završene osnovne škole bila je ključni trenutak u njezinu životu. Unatoč glazbi, Ceca je shvatila važnost obrazovanja i bila je izvrsna u akademskom pogledu, završivši srednju veterinarsku školu s odličnim uspjehom. Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezin budući uspjeh pokazujući njezinu predanost i sposobnost da uravnoteži svoje obrazovne i profesionalne težnje.

Svetlana Ražnatović, popularno poznata kao Ceca, na svoj je glazbeni put krenula još u djetinjstvu. S nepunih devet godina prvi je put stala na pozornicu, a tek s trinaest godina na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju njezin je izniman talent zaokupio pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića. Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj podršci dok je snimala svoj debitantski album.

  • Godine 1988. ostvarila je trenutni trijumf svojim prvim albumom “Cvetak zanovetak”. Pjesma s ovog albuma ne samo da joj je odala priznanje, već joj je osigurala i pobjedu na Festivalu narodne muzike Ilidža, gdje je dobila pohvale publike i žirija. Ovaj ključni trenutak na njezinu profesionalnom putu omogućila je izlazak ovog albuma pod etiketom PGP RTB.