Potresna ispovest jedne žene na Redditu otkrila je bolnu istinu o njenom raspadajućem braku nakon što je suprug insistirao na DNK testu za njihovo dete. Podelivši svoju priču na Redditu, očajna žena je otkrila kako je njen muž zahtevao test očinstva za njihovog sina. Šokantno, priznao je da je to “uvek planirao”. Razlog za ovaj zahtev bio je navodno da “želi biti siguran, draga” i “jer je izašao iz tebe”.

  • “Suočena s ovim zahtevom od mog muža, osećam ogroman gnev i žaljenje što sam ikada imala dete s njim. Osećam se poniženo i ogorčeno, i moram to izbaciti iz sebe negde van vidokruga mog muža. Trenutno sam s testnim rezultatima i papirima za razvod. I naravno, on je otac. Imala sam tri seksualna partnera u svojih 29 godina života, i svi su bili u različitim periodima. Ako iko sumnja u moju vernost, osećam se kao da sam u stanju šoka otkad me je pitao, jer mislim da nikad nisam ranije mrzela nekoga”, napisala je šokirana žena, dodajući: “Samo gledanje u njegovo lice svaki dan od tada čini mi se kao da žalim što sam ga ikad pustila u svoj život. Iskreno bih volela da je naš sin plod donacije sperme.”

Otkrila je da je ovaj zahtev za DNK testom naterao na niz bolnih spoznaja o njihovom odnosu, uključujući i činjenicu da je on očigledno ne voli i ne ceni. “Shvatam da on nije zaslužio ono što sam mu pružila, ni žrtvu koju sam podnela. Volim našeg sina, ali žalim što ga nisam rodila”, dodala je. Nakon ovog traumatičnog iskustva, žena je navela da se njihov brak pogoršao, te je podnela zahtev za razvod, uprkos molbama supruga da ostanu zajedno.

“Odlučila sam da prekinem svaki kontakt s njim u vezi s roditeljstvom, i ako ikada budem razmišljala o još jednom detetu, kao što smo ‘mi’ planirali, to će biti s donatorom sperme. Moja žrtva, moj izbor. Takođe, nisam mogla biti srećnija što je on insistirao na predbračnom ugovoru. Nadam se da će uživati u svom nesrećnom jednosobnom stanu. Ponesiću svojih 200 hiljada godišnje sa sobom, jer je on želeo da budemo sigurni da se odreknete prava na alimentaciju”, završila je svoju potresnu ispovest.

  • Ovaj izveštaj je izazvao lavinu komentara podrške i saosećanja sa 29-godišnjom majkom koja je odlučila da napusti svog muža. Jedan korisnik je napisao: “To nije samo zahtev za testom – to je činjenica da je on to oduvek želeo, ali je to krio od tebe tokom trudnoće, porođaja, i tako dalje. Držanje toga u tajnosti bilo je varljivo i manipulativno. Nije ti dozvolio da doneseš informisanu odluku o roditeljstvu.”

“Suočavši se sa ovakvim osećajima izdaje i izmanipulacije, nadam se da će mu svaki dan biti trnovit. Nadam se da će stalno nailaziti na prepreke. Nadam se da će kafu prosuti svaki put kad je popije. Nadam se da mu se gume stalno izduvavaju. Nadam se da će mu stolice uvek biti labave i da nikada neće imati dovoljno tople vode za tuširanje”, napisao je drugi korisnik u podršci ženi koja vredi postovanja .