Žarko Popović, bivši načelnik Odjela za krvne i seksualne delikte PU Beograd, prepričao je likvidaciju Željka Ražnatovića Arkana i njegovog prijatelja Delle u hotelu “Interkontinental” u Beogradu 15. siječnja Malo poznati detalji o Ganu Gariću i Milenku Mandiću Manda. U emisiji “Goli život” Milomira Marića 2000.g. On je, između ostalog, rekao da je pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović tjelohranitelju Zvonku Mateoviću Miškinu u torbicu bacila pištolj “Valter PPK” kalibra 7,65 mm. Uspio je pištoljem ozlijediti Gavricha.

  • Čeka i Matović sjedili su u butiku njene sestre Lidije, 20 metara od tezge u kojoj su sjedili Arkan i njegovi prijatelji. Ispunjavali su listiće u kladionici, pa je Ražnatovič zamolio Čeku da s Matovićem ode u butik. Dobrosav Gavrić Gavra ušao je ranije u hotel i sjedio u privatnoj sobi s Ražnatovićem, Mandićem i Garićem. Arkan se u jednom trenutku okrenuo prema Gavriću koji ga je mazio po leđima. Nastavio je mirno sjediti s prijateljima. – Gavrić je obično neugledna figura. Bio je pripadnik PJP (Postrojbe specijalne policije). U jednom trenutku izvukao je pištolj CZ-99. S metkom već u cijevi, repetirao je pištolj i pogodio Alkana u glavu. Popovich je rekao da je tri osobe upucao u glavu i potom ih “ovjerio”. Prema Popovićevim riječima, Gavrić je počeo polako izlaziti iz okretnih vrata, ali nije pobjegao. – istrčao je iz butika Živko Matović.

Naciljao je u njega i počeo pucati, ali mu se pištolj zaglavio. Seka je iz njegove torbe izvadila pištolj Walther PPK kalibra 7,65 mm i gađala ga njime. S te je udaljenosti pogodio Gavričevu pancirku. Također je oštetio neke živce oko njegove kralježnice, zbog čega je pao. Utrčali su Gađ Nikolić i Zoran Nikolić Pegra i ispod pazuha izvukli Gavrića s vrata.

  • Popovich je rekao da su ga stavili u auto kojim je upravljao Pitulić iz interventne ekipe i krenuli u Lozny kod privatnog liječnika.Od počinitelja “Interkontinentala” danas su živi samo Dobrosav Gavrić Gavra i Dragan Nikolić Gagi, a ubijeni Milan Đuričić Miki, Zoran Nikolić Pegra umro je od AIDS-a u zatvoru. Gavrić je u bijegu i ostaje u Južnoafričkoj Republici. Kad je mafijaški boss iz Cape Towna ubijen, Gavridge je bio pod njegovom zaštitom i uhićen u gradu. JAR je godinama odbijao izručiti Gavrića Srbiji u nastojanju da stane na kraj “interkontinentalnom” zločinu.

Dragan Nikolić Gagi izbjegao je kaznu u ponovljenom suđenju za trostruko ubojstvo “Interkontinental”, ali je kasnije ponovo uhićen i kaznu služi u “Zabeli” u Požarevcu. Svetlana Ceca Ražnatović, djevojački Veličković, srpska je pop folk pjevačica i najblistavija zvijezda srpske pop glazbe.Njenu biografiju možete pročitati ovdje. Obožavatelji su joj dali nadimke “Ceca nacionale”, “Kraljica turbo folka”, “Majka nacije” i “Majka Srbija”, što dodatno ilustruje njenu popularnost.

  • Rođena je 14. lipnja 1973. u Čitorazi, selu u južnoj Srbiji. Sekharova majka Mira bila je učiteljica, a otac mehaničar koji je kasnije postao politički dužnosnik i predsjednik gradske vlade. Pjevačica ima sestru Lidiju koja je od nje mlađa 11 mjeseci. S njima su također živjeli i odgajali djed Čedomir i baka Velika. Sekhar je vrlo staro dijete, progovori sa šest godina i prohoda sa devet mjeseci. S devet godina debitirala je u školskoj predstavi, osvojivši izvrsne kritike publike. Često se događalo da nije imala novaca za autobusnu kartu i morala se pješice vraćati s nastupa u susjednom selu. Kasnije je ispričala da je za jedan vikend zaradila 700 maraka, dok je plaća njene majke bila samo 25 maraka.