Romansa Sare Oster i Marka Rokvića počela je u mladosti, a čini se da su nakon dolaska kćerke još zadovoljniji. Rođenje Drage Rokvić donelo je sreću i podmlađivanje u njihov dom. Međutim, njihov se dom malo razlikuje od onih tipičnih četveročlanih porodica koje se prikazuju na raznim medijskim platformama. Dom porodice Rokvić krasi ukusan dekor koji podsjeća na predratne salone koji odišu privlačnim ambijentom.

 

 

 

Dnevna soba obojena u bijelo poprima još veći osjećaj prostora, dok se zelenkasto-sivi namještaj neprimjetno stapa s retro estetikom koja prožima cijeli stan. Dnevnu sobu ne krasi samo nameštaj, već je obogaćen i prisustvom gramofona i setom polica za knjige od poda do plafona. Nasuprot tome, stambeni prostori Rokvićevih uređeni su na minimalistički način. Kuhinja je također ukrašena paletom bijelih nijansi, koja besprijekorno upotpunjuje ostatak stana. Terasa je omiljeno mesto u porodičnom domu, gde mališani često provode dosta vremena.

 

 

 

 

Poznato je da Marko i Nikola Rokvić teško prihvatili smrtz njihovog oca , ali su u svakom trenutku bili uz majku i pružali joj ogromnu podršku . Marko je svojom  pjesmom “Idu nam, idu dani” odao je počast svojoj supruzi Sari Oster.Poznato je da se  par  vjenčao 2015. i iste godine je dobio sina Despota. Marko je i dalje aktivan u muzičkoj industriji, dok je Sara diplomirala filologiju i stekla značajan broj pratilaca na društvenim mrežama. Iako se ne pominju, Marko i njegova porodica održavaju bliske odnose sa porodicom njegovog brata Nikole. Osim toga, čini se da Sara i Bojana dijele pozitivan odnos jedna s drugom.