Popularna pjevačica Jelena Karleuša je poznata po tome što je umešana u mnoštvo kontroverzi i sukoba sa drugim kolegama i glumicama, bez obzira na njihov identitet. Iako takvo ponašanje može biti problematično, značajno je doprinijelo njenoj slavi i uspjehu. Međutim, vrijedno je napomenuti da već neko vrijeme nije objavila nijednu novu muziku.

 

 

Zamislite pojedinca koji je prikupio veliki broj pratilaca na “Instagramu” i čije objave konstantno dobijaju veliki angažman, uprkos tome što ne izvode muziku aktivno tokom dužeg perioda. Ovo je vrijedno pažnje jer pjevači obično privlače takve sljedbenike redovnim izvođenjem muzike. Karleuša se neko vreme suzdržavala od učešća u balkanskim dramama. Međutim, nedavno je progovorila o Slobodi Mićalović, osobi poznatoj po svojoj ljubaznosti i nedostatku problematičnog ponašanja, što je mnoge iznenadilo. Ovaj sukob između dve osobe bio je intenzivan, a Karleuša je izražavala svoja prava osećanja. Sloboda, drugi lik u priči, progovorila je prva i pokazala se u pravu. Tvrdila je da bogatstvo i otmjena odjeća ne predstavljaju istinsku moć i sreću.

 

 

 

Sloboda je također bila zatečena kada su ljudi tvrdili da ne jedu meso, već da nose vrhunsku modu napravljenu od životinjskih proizvoda. Vjerovala je da pravi karakter i sreća dolaze iznutra, a ne iz materijalnih dobara ili potrošnje. Glumica koja je iznela ovo mišljenje bila je zbunjena zašto neko govori jedno, a radi drugo. Međutim, Jelena Karleuša ubrzo je odgovorila na ovu izjavu. Ona je na svom “Instagram” profilu duhovito tvrdila da će pojesti jednu od svojih skupih torbi, iako je primećeno da predmet nije jestiv. Karleuša je u šali dodala da uživa u konzumiranju kupusa.