U jeku razvoda roditelja, sin Dragane Mirković upustio se u jednu akciju. Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, nedavno je napravio iznenađujući potez koji je dobio podršku najvećeg zagovornika svoje majke, odnosno njezinog nasljednika. Usred obiteljske drame, Marko se pridružio TikToku i pokazao svoju duboku ljubav prema svojoj majci tako što je u svakoj objavi objavio njezine pjesme.

  • Također, valja istaknuti kako bivši suprug Sanje Kužet nakon razvoda održava pozitivan odnos s voditeljicom. Sanja Kužet, zanosna pojava u javnosti, u veselom je braku s Nemanjom Živojinovićem. Zajedno imaju sina Strahinju i željno iščekuju dolazak drugog djeteta. Njihovom sinu Andriji kuma je nitko drugi do poznata balkanska estradna zvijezda Pink Zoran Piper. Prema pisanju Monda, vrijedi spomenuti da je Sanji Kužet kuma bila poznata pjevačica Lepa Brena.

I pored toga što Sanja u to vrijeme nije bila vezana za mrežu “Grand” i bila je fokusirana isključivo na ulogu voditeljke vremenske prognoze, sa Lepom Brenom je zadržala blizak odnos. Ceremonija vjenčanja održana je u prestižnom hotelu “Intercontinental”, gdje su parovi nisu štedjeli u stvaranju pomno isplaniranog događaja, pazeći i na najsitnije detalje. Prema pouzdanom izvoru bliskom voditelju, to im je bila trenutna veza. Za oko mu je zapela Sanja, koja je u to vrijeme slovila za jednu od najatraktivnijih voditeljica, a on ju je odlučio osvojiti.

  • Njihova je veza cvjetala nekoliko mjeseci, što ih je dovelo do odluke da se vjenčaju. Nakon godinu dana par se konačno razveo, no voditeljica je kasnije spomenula kako su ona i bivši suprug zadržali pozitivan i prijateljski odnos. Nakon dvije godine udvaranja naša je ljubav procvjetala i odlučili smo se vjenčati. Dočekali smo prelijepo dijete na svijet, ali nažalost, naš brak završio je razvodom. Unatoč tome, oboje smo ostali zaposleni u istoj tvrtki. Zoran i ja smo nakon godinu dana braka prijateljski otišli svojim putem.

Možda nekome zvuči smiješno, ali naša veza funkcionira besprijekorno, osim činjenice da više nismo zajedno. Andrija i Zoran održavaju zdravu povezanost, pazeći da naša komunikacija ostane pozitivna za dobrobit našeg djeteta. Nije bilo ljubomore ili sitničavosti”, rekla je i dodala: U intervjuu za lokalne medije, voditeljica je ispričala da je njen drugi brak rezultat ponovnog pronalaska ljubavi, uvjerenja kojeg čvrsto drži. Sanjin sadašnji suprug je direktor marketinga u jednoj automobilskoj tvrtki.

  • Njihova ljubavna priča započela je u njihovim ranim dvadesetima, no njihova veza tada nije cvjetala pa su se razišli. Sanja Kužet, koju mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih voditeljica, nedavno je otkrila da je njezin voditeljski pothvat bio slučajan. Unatoč njezinim čestim pojavljivanjima na televiziji, njezin osobni život i dalje je veo misterije; no nedavno je otkrila jedan zadivljujući detalj sa svog životnog i profesionalnog puta. U Jutarnjem programu TV Pink preuzela je ulogu voditeljke vremenske prognoze.

Kasnije, 2012., postala je Bingo djevojka, nadgledajući i upravljajući igrom na sreću. Sanja Kužet, srpska voditeljica, rođena je 9. kolovoza 1983. godine u Beogradu, gdje trenutno živi. Počevši svoj profesionalni put 2003. godine, prvo se zatekla kao voditeljka jutarnje vremenske prognoze na TV Pink. Sanja je 2012. godine preuzela ulogu Bingo djevojke, nadgledajući sudbinu ove igre. U tom nastojanju uspjela je angažmanom u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda” i originalnom projektu “Halo, halo” na kanalu Grand.

  • U svibnju 2014. Sanja se razboljela, zbog čega je njezinu dužnost privremeno preuzela kolegica Dragana Katić. No, brzo se oporavila i trijumfalno vratila na male ekrane. Sanja Ćulibrk preuzela je ulogu zamjene za svoju kolegicu u “Zvezdama Granda” kada je u rujnu 2016. otišla na porodiljni dopust. Sanja, koja se također okušala u glumi, utjelovila je lik Senke u tinejdžerskoj horor-komediji 2006. godine.

Iste godine , imala je malu ulogu u tinejdžerskoj komediji pod nazivom “U doba nevinosti”. Sanja je 2014. godine započela vezu s dvije godine starijim Nemanjom Živojinovićem koji je radio kao direktor marketinga domaćeg predstavništva tvrtke “Pežo”. Iako su Sanja i Nemanja bili zajedno u dvadesetim godinama, na kraju su otišli svatko svojim putem. Međutim, putevi su im se ponovno ukrstili nakon desetljeća i nastavili tamo gdje su stali. Voditeljica je sredinom 2016. otkrila da je trudna i saznala da ponovno čeka sina.