Tanja Savić jedna je od najzapaženijih mladih pjevačica tokom proteklih deset godina. Glazbeni put  Tanje Savić posebno se ističe partnerstvom s nekima od najistaknutijih imena zabavne glazbe. Nadalje, njezini solo projekti naišli su na veliki žar i odobravanje njezine obožavateljice.

 

 

 

Nažalost, Tanja je bila primorana odustati od planiranog nastupa u Sloveniji zbog teških zdravstvenih problema. Tijekom predstave glas joj je još jednom zastao, zbog čega je otkazala nastup. Odmah je potražila liječničku pomoć nakon što je dobila visoku temperaturu, a njeno trenutno stanje je razlog za zabrinutost.

Ovo nije prvi slučaj da se savjetuje kirurška intervencija. Prema upućenima, posljednji put kada se Tanja susrela s ovakvim poteškoćama, ponijela se neodgovorno zanemarivši savjete liječnika, te se vratila nastupima čim su joj se simptomi povukli. Izvor je također naznačio da je njezina bojazan značajno porasla nakon događaja u Sloveniji. Kao hitan odgovor na njezinu zdravstvenu krizu, svi nadolazeći nastupi za sljedeći mjesec su otkazani. Prvi korak u njezinu oporavku uključuje stabilizaciju njezine tjelesne temperature i vraćanje njezina glasa u najbolje stanje.

 

 

 

Tanja Savić nedavno se obratila publici putem Instagram videa. Dame i gospodo, osjećam da je moja odgovornost obavijestiti vas o značajnom razvoju događaja. Možda ćete primijetiti da moj glas nije najbolji. Nažalost, moram otkazati nadolazeći nastup u Sloveniji. Bio sam nestrpljiv da nastupim i znam da su mnogi od vas očekivali taj događaj, ali moje trenutno stanje mi to ne dopušta. Trenutno imam temperaturu i planiram posjetiti liječnika u sljedećih sat vremena. Za sada nemam saznanja o dijagnozi. Kako prenosi Srbija danas, ove je riječi Tanja Savić poručila publici prije nego što je prestala promotivno djelovanje.