Danas se etablirala kao veoma cijenjena ličnost u televizijskoj industriji, a stekla je ime kao novinarka tokom školovanja na prestižnom Fakultetu političkih nauka (FPN). U to vreme je krenula na svoj profesionalni put, prvo ponudivši svoje usluge kao volonter na televiziji Pink, gde je preuzela odgovornost snimanja jutarnjeg programa.

S obzirom na izvanredno putovanje na koje su zajedno krenuli, ne bi bilo iznenađenje da uskoro otkriju uzbudljive događaje koji njihovu romansu podižu do neviđenih visina. Nakon nedavnog 31. rođendana, poznati dvojac imao je dovoljno razloga za slavlje, što je izazvalo izliv čestitki i dijeljenje fotografija na voditeljičinom popularnom “Instagram” profilu. Među raznim objavljenim objavama, jedna je posebno privukla pažnju i radoznalost mnogih, nagovještavajući skoru vezu između para. Dea, koja zrači aurom čistog blaženstva i zadovoljstva, graciozno se prikazuje u zadivljujućoj bijeloj haljini, zadivljujući sve koji je pogledaju.

Neosporan sjaj koji izvire iz njenog lica služi kao opipljiv dokaz njenog najvećeg užitka, uz bezbroj pojedinaca koji su potvrdili da nikada nije izgledala privlačnije. Pored brojnih pozitivnih povratnih informacija, nekoliko osoba je posebno naglasilo blistavo prisustvo Dee Đurđević i koliko je apsolutno zapanjujuće izgledala u svom bijelom odijelu. Ostaje neizvjesno da li će ovi komentari imati ikakvog utjecaja na njihovo buduće donošenje odluka u vezi sa planovima za vjenčanje i hoće li se aktivno uključiti u sadržajan razgovor sa svojim partnerom na tu temu.

Ipak, Dea Đurđević i Mladen Mijatović duboko njeguju svaki trenutak koji provedu zajedno, bez obzira na bilo kakvu zvaničnu potvrdu o statusu u vezi. Štaviše, njihove nedavne fotografije sa odmora, koje se obilno dijele na raznim platformama društvenih medija, neosporno služe kao opipljivi dokaz njihove duboke sreće i radosti u društvu drugih.