Biljana Jevtić i Aco Ilić, popularni par čiji se uspjeh često hvali kao proizvod uspješnog partnerstva i idiličnog braka, bili su glavni gosti u iščekivanom intervjuu za veoma popularnu emisiju “Premijera vikend specijal”. Tom prilikom su razgovarali na mnoge teme, međutim, posebno se istakao njihov ponos na njihovog sina koji je sada izrastao u odraslog i uspješnog čovjeka. 

Poznanstvo od daleke 1983. godine, ovaj dvojac stoji rame uz rame od 1986. Kroz vrijeme koje je prošlo, podijelili su bezbroj trenutaka, sjajnih i onih manje, ali njihova nepokolebljiva veza ostala je neprekinuta. Tijekom intervjua zadubili su se u tajne koje stoje iza trajne dugovječnosti njihova braka, raspravljajući o strategijama koje su koristili kako bi zaštitili svoju obitelj i održali život bez skandala. Aca je izrazio svoju zahvalnost što je blagoslovljen životnom partnericom i naglasio važnost da se dvije duše pronađu za procvat braka. Istaknuo je važnost suočavanja s preprekama kao jedinstvena fronta, bez obzira na glasine i dramu koja ih može okružiti.

Biljana se složila, navodeći njihovo 38 godina druženja kao dokaz da su otkrili jedno drugo i da su zadovoljni unutar svog društvenog kruga. Unatoč trajnom ogovaranju i negativnom tisku, naučili su zanemariti takve smetnje i dati prednost svojoj vezi. Osvrćući se na svoj roditeljski put, Biljana i Aca žare od ponosa na izvanredna postignuća svog sina Ivana, koji je na korak od toga da započne karijeru odvjetnika. Ivanova nepokolebljiva predanost i neumorna radna etika bili su ključni u njegovim postignućima. No, ono što Biljanu i Acu istinski ispunjava neizmjernom radošću je saznanje da je Ivan neizmjerno ponosan na njih kao svoje roditelje. Oni čvrsto vjeruju u važnost njegovanja poticajnog obrazovnog okruženja unutar granica svog doma, gdje su uzajamna podrška i ohrabrenje najvažniji, ne samo za Ivanov uspjeh, već i za njihovo vlastito ispunjenje.

Tijekom emisije Aca je izrazio i svoje sentimentalne emocije prema prošlom vremenu i druženju koje je u to vrijeme cvjetalo. Rado se prisjeća velikih turneja i jakih veza koje je dijelio sa svojim kolegama, ističući svoju čežnju za tim trenucima i prijateljima koji su u međuvremenu otišli. Tijekom intervjua u emisiji, Biljana i Aca iskreno su razgovarali o raznim aspektima svojih života, uključujući ljubav, obitelj, karijeru, te podijelili vrijedna saznanja o tajnama njihova dugotrajnog i uspješnog braka.

BONUS TEKST: Biljana Jevtić, proslavljena srpska pjevačica, ostvarila je uspješnu karijeru uz svog supruga, osvajajući obožavatelje bogatim repertoarom milozvučnih skladbi. Na svom je putu talentirana pjevačica pomno prikupila impresivnu diskografiju od 14 albuma. Rođena 17. listopada u obližnjem selu Grejac, Biljana Jevtić već je mlada krenula na put zvijezda. Kao tinejdžerku Radio Niš je odabrao da ih predstavlja u renomiranom takmičenju “Prvi glas Srbije”. Anica je na natjecanju “Prvi glas Srbije” bez muke pokazala svoj izniman talent, izvevši besprijekornu izvedbu pjesme “Anica ovce čuvala”. Njezin izvanredan nastup u konačnici joj je osigurao pobjedu na natjecanju. U tom periodu Biljanu je zapazila Radmila Todorović, koja se već afirmirala kao tekstopisac, i odlučila da joj pruži ruku na pjevačkom putu.

Ubrzo nakon toga, Biljana izdaje svoj debitantski album “Biće bolje” 1983. godine pod diskografskom kućom Diskoton. Na poticaj Stjepe Radovanovića iste je godine krenula na turneju s Aleksandrom Acom Ilićem, s kojim će se naposljetku vezati i udati. Biljani su na vjenčanju kumovali Suzana Mančić i Aci Milutin Tešvić. Trenutno par ima sina Ivana. Biljana ima na repertoaru brojne nastupe među kojima su pjesme “Stariš, a ne osjećaš”, “Ako se ja pitam”, “Bit će bolje”, “Proklet bio ovaj život”, “Evo srce na dlanu”, “Pođi za mnom”, “Pozovi me na kavu” i “Šta sam ti učinio, živote moj”…