Bojana Rajić je u prošlostiti naprosto dominirala na svjetskim modnim pistama, a u sadašnjici se prepušta ekstravagantnom odmoru sa suprugom i djecom, ciljano izbjegavajući bilo kakvu pozornost i skandal. O ovoj zanosnoj brineti pisalo se bezbroj članaka, posebno u burnom razdoblju nakon razlaza s Vladimirom Stojkovićem, prije nego što je naglo nestala.

Iako je i dalje prisutna u modnoj industriji, njezin fokus se pomaknuo iza kamere, izrađujući izvrsne dizajne i kurirajući modne publikacije. Rođena 1980. u Zürichu, svoje je formativne godine provela u rodnom gradu uz roditelje Slavka i Desu te sestru Mladenku. Iako su joj roditelji porijeklom iz Sarajeva, ona bi ljeta provodila u Bosni i Hercegovini kod bake i djeda. Njezino obrazovanje i boravak ostali su u Zürichu do 2007. kada se preselila u Beograd u potrazi za svojim aspiracijama kao model. Aktivna u industriji do 2012., krasila je modne piste cijenjenih domaćih dizajnera, pojavila se u kampanjama modnih časopisa i postala zaštitno lice brojnih modnih i kozmetičkih brendova. U 32. godini donijela je odluku da se povuče iz manekenstva smatrajući da je “prestara za to zanimanje”. Unatoč tome, odlučila je ostati u modnom polju i svoju kreativnost usmjeriti u dizajniranje svoje linije odjeće.

U međuvremenu je Bojana sa Sonjom Lazetić, suprugom bivšeg nogometaša Nikole Lazetića, u Beogradu otvorila luksuzni butik “Pearls & Trash”. Ovaj objekt spada u kategoriju “koncept dućana”, koji Beograđankama nudi odabran izbor vrhunskih odjevnih predmeta koje su izradili renomirani modni dizajneri diljem svijeta. Počevši s radom 2013. godine, Bojana je tijekom inauguracije butika spomenula da svoju odjeću nabavlja iz Švicarske i raznih drugih europskih zemalja. U Beogradu je otvorila kozmetički salon pod nazivom “Image Studio” koji nudi širok spektar usluga za njegu kose i kože. Kupci mogu dobiti vrhunsko šišanje, sveobuhvatno šminkanje i dugotrajne tretmane depilacije. Rajićeva ističe kako ne samo da je vlasnica salona, ​​već je i čest klijent te koristi njihove iznimne usluge.

Bojana, stilistica televizijske emisije “X Factor”, imala je ključnu ulogu u odabiru outfita, šminke i frizura za voditeljicu Anu Mihajlovski. Nakon rada u showu, Bojana se pojavila u spotu za pjesmu pop pjevačice Emine Jahović “Opet si sa njom”. Bojana je od 2018. godine preuzela ulogu kolumnistkinje i modne urednice cijenjenog magazina “Bazaar”. Ljubavni život ispunjen nemirima i preokretima. Unatoč opsežnim raspravama i analizama njezinih romantičnih odluka tijekom godina, ona sada živi u osami, daleko od očiju javnosti. Nakon što se povukla iz medija, sada je prigrlila spokojan i bogat obiteljski život. Bojana je 2015. godine pronašla sreću u vezi s biznismenom Branislavom Đurđevićem, prihvativši njegovu prosidbu s punim “da”.

Osim što se posvetila suprugu i djeci, na Instagramu povremeno dijeli i zadivljujuće golišave fotografije, što oduševljava njezine pratitelje koji iu petom desetljeću cijene njezinu neodoljivu privlačnost. Bojana je 2009. godine stupila u brak s Vladimirom, au narednim godinama dobili su sina Lea. No, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka jer je 2013. godine uslijedio razvod braka, što je potaknulo mnoga nagađanja. Nakon razvoda od Stojkovića, bivša manekenka uplovila je u romantičnu vezu s biznismenom Branislavom Đurđevićem; međutim, njihovu sreću zasjenile su glasine da je možda bila nevjerna bivšem suprugu s njim, te da je Branislav bio i blizak prijatelj obje obitelji.

Nakon što su se strasti smirile, Bojana i Branislav našli su se na “ludom kamenu” u dnevnom boravku obiteljske kuće Đurđevića na Bežaniji. Bili su okruženi najužim članovima obitelji i najdražim prijateljima, stvarajući intimnu atmosferu ceremonije. Njihov sin Vukašin rođen je u studenom 2015. godine. Ja sam sa svoje strane doneo odluku da se odreknem celokupne imovine, uključujući i kuću na Dedinju da prepišem na Vladimira. Međutim, zauzvrat smo i Lav i ja dobili pravo prebivati ​​u jednoj od Vladimirovih nekretnina do kraja života.

Ovaj je dogovor uveden kako bi se osiguralo da Lav uvijek ima mjesto koje će zvati domom i da ne ostane bez skloništa. Važno je napomenuti da je također bilo riječi o alimentaciji djeteta koja je primjerena za dijete od tri godine bez obzira na primanja mog bivšeg supruga. Važno je naglasiti da sam u potpunosti sposoban uzdržavati se vlastitim radom te stoga nisam tražio nikakav oblik financijske pomoći za sebe. Vrijedno je spomenuti da Lav održava redovite kontakte s ocem i provodi vrijeme s njim. Ove detalje manekenka je za to vrijeme podijelila na svom Facebook profilu.