Pre sedamnaest godina pažnju medija privukla je intrigantna vest – Jelena Karleuša je krenula na romantično putovanje sa novim partnerom. Ovaj razvoj događaja odigrao se ubrzo nakon što se završila njena kratka veza s biznismenom. U to vreme se voljena pop senzacija našla upletena u očaravajuću ljubavnu privlačnost, dok se do ušiju zaljubila u mladog fudbalera koji je predstavljao cenjeni francuski klub “Soso”.

Fascinaciju koja je okruživala ovaj savez dodatno je pojačala činjenica da je dotični fudbaler bio vatreni navijač Karleuše, što je dalo dodatni sloj intrige njihovoj vezi. Prema više izvora, Duško Tošič je bio neverovatno rešen da uhvati srce Jelene, koja je nadaleko poznata kao najprivlačnija pevačica u našem narodu. Zanimljivo, njegova nepokolebljiva upornost se na kraju isplatila i on je trijumfalno uspio pridobiti njenu naklonost.

Tokom dužeg vremenskog perioda, koristio je razne metode da je pridobije, poput slanja iskrenih poruka, raskošnih buketa cveća i upućivanja bezbrojnih poziva na zajedničku večeru. Nakon što je uložila priličan trud, konačno mu je uzvratila avansima, što se može smatrati izuzetnim trijumfom u sferi fudbala. Dvije godine kasnije, položili su svete bračne zavjete, krenuvši zajedno na doživotno putovanje, a kasnije su blagoslovljeni dolaskom dvije prelijepe kćeri, dodatno učvrstivši njihovu porodičnu vezu.

Uprkos brojnim preprekama na koje su nailazili na zajedničkom putu, zadivljujuće su pokazali da u velikoj shemi stvari ljubav na kraju pobjeđuje sve. Nastanak ove priče može se pratiti sve do 2006. godine, a tek prije nekoliko godina na društvenim mrežama osvanula je zadivljujuća fotografija koja označava sam početak njihove očaravajuće priče. Od trenutka kada su se Jelena i hrabri sportista ugledali, stvorila se neosporna veza, kao da su se zvezde spojile da ih spoje.