Poznata po svom nepokolebljivom držanju i zadivljujućem osmehu, Katarina Vučetić je nastavila da pleni publiku svojom lepotom i u svojim četrdesetim godinama. Mnogi su čak tvrdili da se njena privlačnost samo povećala otkako je rodila dijete prije dvije godine. Njena nepokolebljiva netrpeljivost nepoštenja i neiskrenosti osvojila je srca mnogih gledalaca kada je 2010. godine učestvovala u rijalitiju “Survivor”.

 

 

 

Njena izuzetna upornost i mentalna snaga, koju primenjuje na sve aspekte svog života, mnoge su impresionirali i inspirisali. Rođena 10. aprila 1983. godine u Kruševcu od vojnog pukovnika i nastavnika Više pedagoške škole, godine školovanja provela je u Nišu pre nego što se preselila u Beograd, gde je trenutno i nastanjena. Sa nepunih 12 godina Katarina je morala da donese tešku odluku da napusti roditelje i nastavi plivačku karijeru. Unatoč mladosti, brzo je uspjela u ovom sportu osvojivši blizu 450 medalja. Međutim, Katarina je kasnije odlučila da se fokusira na modeling. Njene upečatljive plave oči i blistav osmijeh osvojili su cijenjene modne dizajnere, koji su se nadmetali za priliku da je obuče. Njena vitka građa bila je gotovo slična umjetničkom djelu, a od tada je zadržala svoju figuru do danas.

Učestvovala je na takmičenju na Filipinima 2003. godine, gde je osvojila peto mesto i bila je hvaljena kao najsposobnija takmičarka u pogledu atletskih performansi. Njena popularnost je porasla 2010. godine nakon pojavljivanja u rijaliti televizijskom programu “Survivor”. Tokom svog boravka u emisiji, delila je društvo Goce Tržana i Andreja Maričića, a njena lepota je privukla pažnju mnogih muškaraca. Međutim, dogodio se jedan incident gdje joj je gornji dio kupaćeg kostima skliznuo prilikom izlaska iz vode, što je izazvalo komešanje među muškim takmičarima. Njen ljubavni život je nekonvencionalan; za svog dugogodišnjeg prijatelja Darka Manojlovića, koji se bavi građevinskim investicijama, udala se 2013. godine. Katarina i Darko su bliski prijatelji skoro petnaest godina i odlučili su da svoju vezu učvrste brakom. Brak para je, nažalost, okončan nakon sedam godina i zvanično su se razveli u septembru 2019. Zbog međusobnog razumijevanja su se njihovi putevi i pogledi na život razišli u tolikoj mjeri da je rastava bila neophodna. Važno je napomenuti da je razvod veoma stresan životni događaj, često u poređenju sa gubitkom voljene osobe. Nakon razvoda, život žene je zaokrenuo kada je upoznala Predraga Ilića, koji je suprug voditeljke Rade Radenović i njen bivši dečko.

 

 

 

Oni su predstavljeni uz posredovanje dr. Filgude, koji je bio posrednik na njihovom sastanku. “Dr Filgud” ih je prvi put upoznao 2013. godine, ali je ona tada bila u vezi i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, on je ustrajao i kada je otkrio da je ponovo sama, napravio je drugi pokušaj. Zaboravio je da ih je ranije sreo. U početku sam nameravao da tog dana odem iz kuće samo na sat vremena, ali kako je sudbina dala, na kraju smo zajedno proveli skoro šest sati. Kako je vreme odmicalo, zbližili smo se i shvatila sam da je Peđa ponovo zapalio moju veru u moć ljubavi. Iako može izgledati malo pretjerano tvrditi da sam izgubio vjeru u ljubav, prirodno je da postanete oprezniji kada doživite ono što ste mislili da je vječna ljubav samo da bi se srušila. Kako je Katarina napomenula u jednom intervjuu, vremenom i uz pomoć više sile stvari se na kraju vraćaju na svoje mjesto. Dve godine ranije, par je dobio sina, a Katarina se u potpunosti posvetila njegovoj brizi.