U živopisnoj eri 1990-ih, Marina Živković se pojavila kao sila na koju se u Srbiji treba računati, očaravajući široku publiku svojim vokalnim talentima koji izazivaju strahopoštovanje i nizom hitova na top listama. Međutim, nije samo njeno izvanredno muzičko umeće očaralo ljude, već i njena neosporna privlačnost, koja je imala moć da očara i najravnodušnije duše.

Dok se penjala do neverovatnih visina slave, osvajajući srca fanova, Marina Živković je iznenada pustila bombašku objavu koja je mnoge ostavila u neverici. U potezu koji je prkosio svim očekivanjima, donijela je hrabru odluku da se oprosti od svoje uspješne muzičke karijere i krene na potpuno novi i nepoznat put – put koji ju je doveo do toga da postane šaman.

Nakon što je ostavila mikrofon po strani, donijela je životnu odluku da postane članica Hare Krišna sekte. Brojni izvještaji u medijima sugeriraju da je napustila svoja pravoslavna vjerovanja i prihvatila ulogu šamana. Iako su se šuškale o tome da je usvojila novo ime, pevačica je ove navode oštro demantovala. Ogromna popularnost Marine Živković kao estradne zvezde može se zahvaliti ne samo njenom izuzetnom talentu već i njenom zadivljujućem izgledu.

Njeni nastupi ostavili su neizbrisiv trag u publici, zbog čega je dobila nadimak “ženski as Lukas”. Nakon saradnje sa Vanesom Šoškić 1995. godine, Marinina karijera je porasla na nove visine. Njena muzika je brzo stekla privržene sledbenike, a svaka njena pesma je postala hitovi na top listama, uključujući “Ne idi od mene”, “Lavica”, “Reci, reci da”, “Hoću s tobom sonove” i “Mali po malo”. Kasnije je talentovana Vesna Zmijanc svoju čaroliju ugradila na Marininu muziku, dodatno je oplemenivši.