Sloba Radanović, poreklom iz Zrenjanina u Srbiji, proslavljeni je pop-folk umetnik i vešt tekstopisac. Njegov izuzetan put u muzičkoj industriji započeo je kada je debitovao na prestižnom takmičenju Pink Star. Zanimljivo je da je Slobina strast za pjevanjem bila evidentna od malih nogu, pokazujući njegov urođeni talenat i nepokolebljivu odlučnost da se afirmiše kao istaknuti vokal.

Krenuvši u novo poglavlje u svojoj karijeri, 2014. godine, Sloba je svesrdno prihvatio priliku da učestvuje u inauguracionoj sezoni cenjenog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, čime je dodatno učvrstio svoje mesto među muzičkim elitama zemlje. Sloba trenutno živi u živopisnom Beogradu, gde nastavlja da pleni publiku svojim melodičnim glasom i zadivljujućim nastupima. Sin Slobe Radanovića Na njegovom repertoaru tokom cijelog takmičenja uglavnom su bile pjesme Šabana Šaulića, Zdravka Čolića i Džeja Ramadanovskog. Nažalost, Sloba, uprkos svim naporima, nije uspeo da osvoji priželjkivanu titulu prvog mesta, koju je na kraju dobio Ivan Kurtić.

Ovaj neuspjeh je doveo do toga da je Sloba završio na respektabilnom trećem mjestu. Uprkos ovom razočarenju, Slobina karijera je nastavila da cveta, iako je medijski fokus bio na njegovom privatnom životu. Beskrajno povezan sa brojnim ženama, Slobin put ga je na kraju odveo do istinske sreće i zadovoljstva sa svojom voljenom suprugom Jelenom. Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, često deli svoja lična iskustva na Instagramu, pružajući uvid u radosti i teškoće porodičnog života.

Među njeno troje dece, jednom je dijagnostikovan autizam, a Jelena je otvoreno govorila o poteškoćama sa kojima se zbog toga suočava. Njene iskrene i iskrene riječi ne samo da pružaju utjehu, motivaciju i neprocjenjiv savjet drugim majkama u sličnim situacijama, već i rasvjetljavaju činjenicu da njen sin Naum nije jedini razlog za njene neprospavane noći.