Popularna pevačica Nikolija Jovanović sa svojom porodicom veći deo leta uglavnom provodi u prelepom okruženju Atine, grada koji je postao drugi dom za ovu umetnicu. Ovaj grad je posebno drag Nikoliji jer je tu svojevremeno studirala, zbog čega oseća duboku povezanost sa njim i ima mnogo dragih prijatelja.

 

 

 

 

Nikolijin stan u Atini je pravo remek-delo luksuza. Prvi put imamo priliku da zavirimo u njegov unutrašnji svet i očarani smo lepotom koja nas okružuje. Stan je prostran i elegantno uređen, a njegov panoramski pogled na morsku pučinu prosto oduzima dah. Svaki put kada se otvore prozori, um je opčinjen nepreglednim plavetnilom horizonta.

 

 

 

 

Nikolija i njen suprug Relja sa svojim ćerkama često provode vreme u ovom raskošnom domu. Enterijer je ukrašen prelepim stilskim nameštajem, a svaki detalj je pažljivo biran. Toplina koja isijava iz ovog doma oseća se u svakom kutku, a vrt koji ga okružuje krije i prelepi bazen koji doprinosi osećaju potpunog uživanja.

 

 

 

 

Vesna Zmijanac, majka Nikolije, takođe ima svoj luksuzni kutak na Bukulji, gde provodi vreme tokom perioda oporavka. Nikolija redovno obilazi Vesnin stan na Novom Beogradu kako bi se uverila da je sve u redu i da cveće dobija dovoljno vode.

 

 

 

 

Vesna planira da poseti Nikoliju u Atini tokom avgusta, gde će imati priliku da uživa u vremenu provedenom sa porodicom. Iako je zakazala tri nastupa za jesen, do tada se neće opterećivati poslom. Komšija se šali kako će da zavede baštovana i kako je stvoren za nju, ali Nikolija se samo smeška i odbacuje te priče rukom.

BONUS TEKST

Nikolija Jovanović, poznata javnosti jednostavno kao Nikolija, rođena je 28. avgusta 1989. godine u Beogradu, kao ćerka poznate folk zvezde Vesne Zmijanac i biznismena Dragana Jovanovića. Od malih nogu, bila je okružena muzikom i umetnošću, budući da je njena majka bila jedna od vodećih ličnosti na domaćoj estradi.Završila je Fakultet za biznis i finansiranje na Američkom univerzitetu u Atini. U slobodno vreme je igrala po klubovima i radila je kao foto-model.

  • Nikolijina karijera u muzici počela je relativno kasno, iako je muzika bila sastavni deo njenog odrastanja. Prvi put je stupila na scenu 2013. godine sa singlom “Nema limita”, koji je postigao značajan uspeh na domaćoj sceni. Nakon toga, sledile su pesme poput “Opasna igra” i “Alkohola litar”, koje su joj donele još veću popularnost među mladom publikom.

Ono po čemu je Nikolija takođe postala prepoznatljiva jeste njen specifičan stil i javni imidž. Njena kovrdžava kosa i hrabra modna izražajnost doprineli su njenom prepoznatljivom izgledu. Nastupi Nikolije često su praćeni kontroverzama i raznim spekulacijama u medijima, što dodatno doprinosi njenom statusu javne ličnosti.

  • Pored muzičke karijere, Nikolija je poznata i kao majka dve ćerke, koje ima sa suprugom Reljom Popovićem, poznatijim kao Relja. Njihova porodica često je tema interesovanja medija, ali Nikolija uspeva da održi balans između javnog i privatnog života.

Nikolija je kroz godine svoje karijere ostvarila značajan uspeh na domaćoj estradi i postala jedna od prepoznatljivih figura u svetu zabave. Njena energična muzika i autentičan stil obeležili su je kao jednu od ikona nove generacije na domaćoj sceni.