Ćerka Jelene Karleuše uskoro će se iseliti iz vile na Dedinju. Od trenutka kada su se rodile, kćerke Jelene Karleuše plijenile su pažnju medija i od tada su u centru pažnje. Razumljiva je fascinacija javnosti Atinom i Nikom, djecom slavnih roditelja, s obzirom da su u tako nježnoj dobi dospjele na naslovnice domaćih časopisa.

  • Pojava platformi na društvenim mrežama značajno je pojačala pozornost na obje ljubavne partnerice Duška Tošića. Mediji pomno prate svaki njihov korak, posvećujući dovoljno prostora njihovim aktivnostima, modnim sklonostima i fotografijama s putovanja, a sve s namjerom da se uđe u Karleušinu svakodnevicu, stvarnost i njezinu ulogu supruge, majke i domaćice.

Za razliku od mlađahne Nike, koja se s entuzijazmom bavi Tik Tokom i održava visoku razinu aktivnosti na platformi, čini se da je starija Atina umorna od nedavne medijske pažnje koja je okruživala nju i njezinu obitelj. Duška je pokazala veliki oprez u svojim javnim objavama, čuvajući tajnovitost svojih profesionalnih interesa, s izuzetkom kratkog izleta u svijet modelinga koji je pobrao sve pohvale. Nika nije dala nikakve naznake o svojim budućim aspiracijama, ali ono što je jasno jest da ni nju ni njezinu sestru ne zanima područje zabave.

  • Obojica su upisani u privatne ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja, gdje su dosad pokazali izniman akademski uspjeh. Kada dođe vrijeme za upis na studij, vjerojatno će u razgovoru otkriti želje koje već dijele s roditeljima, otkrivajući dotad nepoznatu izvjesnost. Jelena je jednom razmišljala o aspektu svog osobnog života i naglasila da će se njezina voljena djeca školovati u inozemstvu.

Karleuša je, s velikom brigom za školovanje svojih nasljednica, davno čvrsto izjavila da će se njene kćeri školovati ili u Londonu ili u Americi; s obzirom na to da već pohađaju dvojezičnu nastavu, očito je da im prilagodba na život izvan Srbije neće biti izazov. Jelena svoju ulogu majke smatra iznimno važnom jer uživa u pratnji svoje djece u avanturama otkrivanja novih krajolika, kultura i kuhinje. Zbog nepokolebljive posvećenosti djeci i njihovoj dobrobiti, oklijeva oko finaliziranja razvoda s Duškom Tošićem, komunicirajući s njim isključivo preko zakonskih zastupnika, dadilja i njihovih potomaka.

  • U ranim jutarnjim satima, u 7:30, ustajem iz sna i započinjem svoju dnevnu rutinu. Nakon što pripremim doručak svojoj djeci, vozim ih u školu. Po povratku okupljamo se oko stola na zajedničkom ručku. Pomažem im oko domaće zadaće, ponavljajući predmete kao što su povijest, biologija, engleski i srpski, kako bih učvrstio svoje znanje. Naše slobodno vrijeme ispunjeno je filmskim večerima i istraživanjem slikovitih lokacija, prepuštajući se užitku putovanja.

Ovo je moja uloga odane majke, koja marljivo drži obitelj na okupu. No, čini se da se bliži vrijeme kada ću svoje mališane morati osloboditi iz sigurnosti našeg gnijezda. Za samo 4 do 5 godina i Atina i Nika napunit će 15, odnosno 14 godina, nakon čega će se oprostiti od vile na Dedinju i krenuti na put u svijet na kojem će se susresti s brojnim obećavajućim prilike. Uz nepokolebljivu podršku roditelja, vjeruje se da će kćeri Jelene Karleuše postići zapažen uspjeh na poslovnom planu.