Mjesecima se raspravljalo o razvodu Marije Savić Srećković i Aleksandra Srećkovića Kubure. Dramatičnim raspletom događaja Marija Savić Srećković, poznata instruktorica fitnessa, suočena je s nezamislivim otkrićem putem medija.

  • Otkrilo se da je njezin suprug, cijenjeni glumac Aleksandar Srećković Kubura, iza njezinih leđa imao višemjesečnu aferu. Kao rezultat toga, par je odlučio rastati se 2020. godine, a razvod je okončan sljedećeg proljeća. Mjesece je prožimao skandal oko glumčeve izvanbračne veze. Katalizator ovog burnog niza događaja bila je objava fotografija na kojima se on intimizira i ljubi s kolegicom s posla Petrom Radivojević. Nesvjesni znatiželjnih očiju, vjerovali su da će njihovi postupci proći nezapaženo.

Nažalost, njihov tajni sastanak je razotkriven, što je Mariju bacilo u stanje muke. Tjednima se osamila unutar granica svog doma, odbijajući odgovoriti na pozive. No, nakon nekoliko mjeseci, par je donio zajedničku odluku o obnovi braka te su zajedničkim snagama počeli posjećivati ​​javna događanja. Činilo se da je ovo burno razdoblje konačno prošlost. Međutim, ono što je uslijedilo nije bilo ništa manje nego šokantno. Na nedavnoj fotografiji Marija Savić uhvaćena je u društvu nepoznatog gospodina kako se u jednom restoranu upušta u nježne geste.

  • Na pitanje o svojim prevarantskim poslovima prije nekoliko godina, dala je izjavu za “Blic”. Tijekom neobaveznog razgovora, Marija se prisjetila pametne tehnike koju je primijenila prije mnogo godina dok je Kubura ležerno uživao u kafiću. Unatoč tome što se tijekom školskih dana nikada nije tako ponašala, odlučila je ponoviti scenarij. Marija je izjavila da ne vidi nikakvu štetu u ovoj akciji, jer nije razgovarala ni o kakvim problemima s kojima se tada suočavala, pa stoga ne vidi potrebu o njima sada.

Nedvojbeni pokazatelj da je još uvijek gajila kiv prema njemu zbog neugodnog incidenta pred drugima bio je jasan znak da je njihov brak nepopravljiv. Međutim, kada su papiri za razvod konačno okončani, uspjeli su se sporazumno razdvojiti i nastaviti biti suroditelji svoje djece. Nadam se da ćemo se moći nositi s ovim razvodom na zreo način, iako moram priznati da mi nije baš ugodno raspravljati o tome jer mi je još svjež u umu. Međutim, ima mnogo drugih zanimljivih tema u koje treba proniknuti, a ovaj će trenutak na kraju proći, omogućujući nam da svi nastavimo sa svojim životima.

  • Nažalost, život nam donosi takve situacije koje oblikuju naša iskustva, napomenuo je glumac u razgovoru za Story. Serija “Vera” izazvala je značajnu pozornost, ne samo zbog zadivljujuće izvedbe Jovane Stojiljković kao glavne protagonistice, već i zbog uvjerljivih portreta ostalih glumaca koji oživljavaju svijet tajnih službi tijekom Drugog svjetskog rata. . Jedan lik u seriji koji je izazvao veliku pažnju je major Radović kojeg tumači Aleksandar Srećković Kubura. U seriji “Vera” preuzimate ulogu majora Radovića.

Koliki vam je izazov prihvatiti se uloge negativca u seriji koja osim povijesnih događaja nosi i političke predznake? Jeste li razmišljali o mudrosti portretiranja negativnog lika iz kraljeve vojske, koji bi se mogao usporediti s četnikom iz tog vremena? – Major Radović nije pripadao četničkom pokretu. Bio je zaposlenik vladinih agencija, institucija koje postoje i djeluju i danas, iako na izmijenjen način.

  • To je ono što ga čini vrlo suvremenom figurom. Takvi pojedinci postoje i danas. Iako su metode možda evoluirale, predanost radu, nepokolebljiva predanost postizanju ciljeva i uvjerenje da su ti napori ključni za sigurnost i dobrobit nacije i države ostaju definirajuće osobine pojedinih pojedinaca na sličnim pozicijama – podijelio je uz Espresso, dalje navodeći: