Vijest o razvodima parova za koje se u showu nekada vjerovalo da se savršeno slažu počela je kružiti poput nezaustavljive lavine. Svaki dan koji prolazi otkriva nova otkrića o njihovoj vezi, otkrivajući mrežu prijevara i laži. Pratite “Naj od naj” na Blic TV kanal 117 sa početkom u 13.30. svjedočiti najsenzacionalnijim razvodima prikazanim u emisiji.

  • Među zapaženim slučajevima je i renomirani pjevač Darko Filipović, koji se nakon učešća u “Zvezdama Granda” povukao iz žiže javnosti. Obitelj mu je bila na prvom mjestu, no nedavno je zaprepastio javnost otkrivši da se njegova supruga upustila u aferu s njegovim najbližim pratiteljem. Pjevač Darko Filipović doživio je gubitak supruge Jasmine i prijatelja, jer je otkrio da ga je bivša supruga izdala upustivši se u aferu s njegovom bliskom pratiljom. Njihova je ljubav trajala 12 godina, a njihovo je vjenčanje bila velika afera koja je ostavila neizbrisiv dojam na sve koji su bili prisutni.

Darko i njegova draga su nakon godinu i po dana udvaranja izrekli životopisno “da”. U početku su planirali vjenčanje održati u Beogradu, no naposljetku su spontano odlučili organizirati slavlje u Leskovcu, gradu koji obiluje njihovim prijateljima i obitelji iz južne Srbije.

  • Unatoč Filipovićevoj prvotnoj nevoljkosti da govori o razlozima razvoda, posebice zbog njihove kćeri, na kraju je otkrio da mu je supruga bila nevjerna s bliskim prijateljem. U slučaju da joj nedostaje srama, trebala bi otvoreno otkriti pravi motiv iza svojih postupaka. Dugo je bila u nevjeri s bivšim partnerom, što je izvor velike sramote. Posljedice njezinih postupaka dovele su do odbacivanja najbližih. Vidi se po mom besprijekornom licu, izjavio je Darko.

BONUS TEKST:

Upuštanje u preljub podrazumijeva stvaranje emocionalne i moralne mreže koja se proteže izvan granica uspostavljenog partnerstva. Posljedice ovog čina mogu biti duboke, nanijeti emocionalni stres i uvesti zamršene komplikacije za sve uključene pojedince. Razmotrite sljedeće bitne aspekte koji se tiču ​​preljuba: Preljub obuhvaća tajnu upletenost, fizičku ili emocionalnu, pojedinca u predano partnerstvo s trećom stranom, bez znanja i protiv želja svog partnera.

Ova transgresija potkopava temeljne temelje povjerenja i očekivanja isključivosti unutar veze. Preljub može proizaći iz mnoštva zamršenih i različitih čimbenika. To može uključivati ​​osjećaj nezadovoljstva unutar trenutne veze, neadekvatnu komunikaciju ili emocionalno uzdržavanje, neodoljivu privlačnost prema nekom drugom, impulzivno ponašanje ili čak žeđ za odmazdom. Posljedice preljuba mogu biti apsolutno razorne za sve uključene. Povjerenje se može poljuljati, uzrokujući duboke emocionalne rane i potencijalno dovesti do raspada braka ili veze.

Dodatno, tu je i društvena osuda i stigmatizacija koja često prati ovakve postupke. Varanje može izazvati niz emocionalnih reakcija. Pojedinac koji se upušta u nevjeru može se uhvatiti u koštac s emocijama kao što su krivnja, tuga i zbunjenost. S druge strane, osoba koja je prevarena može proći kroz intenzivnu emocionalnu bol, osjećaje izdaje i sumnje u vlastitu vrijednost. Otvorena i iskrena komunikacija najvažnija je kada se suočite s privlačnošću ili sumnjom nevjere unutar partnerstva.

Sudjelovanje u dijalogu ima moć rješavanja problema i jačanja veze između pojedinaca. Kako biste izbjegli preljub, ključno je uspostaviti povjerenje, njegovati poštovanje i promovirati otvorene linije komunikacije. Osim toga, važno je dati prioritet održavanju intimnosti i njegovanju romantične veze unutar trenutne veze. U određenim slučajevima, parovi odluče produžiti oprost za nevjeru i odluče krenuti naprijed u svojoj vezi.

Ova odluka zahtijeva iskreno kajanje i nepokolebljivu predanost ponovnoj izgradnji povjerenja i veze između partnera. Tema preljuba je višestruka i zahtijeva cjelovito sagledavanje, kao i suosjećajan i pun poštovanja odnos prema svim pogođenim pojedincima. Ključno je pažljivo postupati s ovim pitanjem, potpuno svjesni mogućih posljedica koje može imati na sve uključene strane.