Suočeni s ogromnom tragedijom i nedaćama, glumac i njegova supruga ostali su odlučni, pružajući nepokolebljivu podršku jedno drugom. Dragan Marinković Maca, renomirani glumac, komičar i voditelj, stekao je reputaciju brojnim ulogama i učešćem u raznim zapaženim projektima. Iako se često nađe u očima javnosti, malo se zna o njegovom privatnom životu.

Harizmatični glumac, porijeklom iz Sarajeva, s Jovanom je u sretnom braku već nekoliko godina, uprkos značajnoj razlici u godinama između njih od 20 godina. Nije mu trebalo mnogo vremena da shvati da je Jovana osoba sa kojom je predodređen da provede život. Prema rečima glumca, njihovoj vezi je prvobitno došao kraj nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, Maca, odlučan da njihova ljubav traje, nakon kratkog udvaranja brzo je vezao brak sa svojom voljenom Jovanom. Njihovo romantično putovanje započelo je nezaboravnog datuma 8. septembra, a nakon burnog udvaranja zapečatili su svoju ljubav tako što su se vjenčali na slavan dan 14. januara.

U dirljivom gestu, Maca, zaljubljena partnerka, iznenadila je svoju voljenu Jovanu poklonom nemerljive vrednosti – jednostavnim komadom papira. Iako je Maca priznao da instituciji braka nije nužno pridavao veliki značaj, uživao je u radosti što je oženjen Jovanom, njegujući njihovu vezu. Zanimljivo je da sam simbol koji se tipično povezuje sa svetom bračnom zajednicom nije imao duboko značenje za Macu. Ipak, tokom nastupa u emisiji Magazin In, otvoreno je izrazio najveće zadovoljstvo svojim sadašnjim životom, proglašavajući ga ništa manje lepim.

Vredi napomenuti da je Maca, talentovani glumac, imao dvoje dece iz prethodnih veza, a njegova odana partnerka, vešta frizerka Jovana, s lakoćom je negovala izuzetan odnos sa njima. Maca je otvoreno izrazio zadovoljstvo što je svedočio skladnom odnosu između Jovane i njegove dece, nalazeći ogromno zadovoljstvo u neraskidivoj vezi koju dele.