Prvim izlaskom na “Grandovu” binu, Milan Stanković je odmah zapeo za oko i medijima i javnosti. Njegov vokalni talenat je bio prvo što se primijetilo, zatim njegovo ponašanje i posebno njegov prepoznatljiv imidž. Stankovićeva pojava je bila prilično nezaboravna, odlikujući se upadljivom plavom kosom, šiškama oblikovanim na stranu i zadivljujućim prisustvom na sceni.

 

 

 

Ovi faktori su doprineli njegovom nadimku kao “srpski Džastin Biber”, koji je brzo stekao ogroman nivo popularnosti kojem čak ni neke od većih zvezda tog vremena nisu mogle da pariraju. Milan je godinama bio svestan da čovek, da bi ostao na sceni, a da ne skrene previše pažnje na sebe, mora na neki način da se istakne. Milan je ovaj imidž naglasio tako što je u svoju garderobu ugradio specifične, posebno dizajnirane patike, skinny farmerke, nakit i dukseve. Kao rezultat toga, postao je uzor mlađim generacijama koje su inspiraciju pronašle u njegovom jedinstvenom stilu odijevanja.

 

 

 

Budući da je u muzičkoj industriji ušao u mladosti, nije začuđujuće što je Stanković pre nekoliko godina na kraju odlučio da se od nje distancira. Više ne snima i ne nastupa, a šuška se da planira da se pridruži monaškim redovima. On je postao intimniji s religijom, posjećujući manastire i prilagođavajući svoje ponašanje u znatnoj mjeri, uključujući i svoju garderobu. Najnovija fotografija pevačice koja kruži internetom svedoči o bitno izmenjenom izgledu Milana Stankovića.

 

 

 

 

Pjevačev stil se nedavno usredsredio na njegova vezana leđa, raspuštenu crnu kosu, brkove i brata. Ovaj novi izgled privukao je pažnju javnosti, a neki tvrde da je krajnje vrijeme da muzičar izađe iz zone udobnosti, dok drugi tvrde da mu promjene ne odgovaraju. Ipak, ova promena u stilu mogla bi da ukaže na to da su se Stankovićevi prioriteti promenili, a njegov fizički izgled više nije glavna briga.