Rezidencija Andreja Mrkele i Nađe Ilić koja se nalazi  Beogradu je luksuzno i ​​prostrano prebivalište koje zrači svetlom i prijatnom atmosferom. Par, koji je u skladnoj vezi više od godinu dana, tek je nedavno počeo da živi zajedno , odnosno da budu mladenci. Šira javnost je dobila uvid u dom najstarijeg sina poznate glumice  Lidije Vukićević i njegovoge parnerice  kroz seriju fotografija koje je lepa manekenka podelila na svom rođendanu.

 

 

 

Nađa je rođendan obeležila okupljanjem prijatelja u svom stanu, slaveći činjenicu da je sada starija godinu dana. Većina fotografija snimljenih ovom prilikom snimljena je u kuhinji, koju tek treba ukrasiti posuđem. Kuhinja se može pohvaliti elegantnom visokom šipkom koja razlikuje prostor za kuhanje od blagovaonice i dnevnog boravka. Bijeli ugrađeni elementi nadopunjuju zidove ukrašene umjetninama renomiranih umjetnika, a udobna bijela sofa doprinosi ambijentu dnevne sobe.

 

 

Pažnju korisnika društvenih mreža privukla je spavaća soba Andreja  i snahe Lidije Vukičević. Par se odlučio za tamniju shemu boja u svom dekoru, koji uključuje prostrani bračni krevet, komodu i TV ravnog ekrana. Rezidencija Andreja Mrkele i Nađe Ilić prijatno je prebivalište koje će se dopasti mnogima. Nagađa se da je Lidija, čiji je sopstveni stan čudo, pružila značajnu pomoć u uređenju doma mladog para, s obzirom na njeno oštro oko za dizajn.Kako doznaemo , Lidija je za uređenje stana odlučila da umiješa svoje prste i da pokaže svoje znanje i umijeće kada je riječ o renoviranju ali i dekoraciji. Naime, nema sumnje da su udruženim snagama svoje ljubavno gnijezdo doveli do savršenstva u kojem itekako uživaju .