Serija “Bela lađa” se protezala kroz nevjerojatnih 90 epizoda, postavši početna točka mnogim glumicama i glumcima koji su tek kasnije izgradili svoje karijere na glumačkom nebu.ZNAMO GA KAO MIĆU PANTIĆA IZ ''BELE LAĐE'', A ON NESTAO NAKON POPULARNE SERIJE: Danas ljubi lepu influenserku, a evo čime se bavi

Međutim, među njima se isticao jedan koji nije slijedio staze glume nakon završetka ove serije. Prema saznanjima portala Puls, mladi glumac Đorđe Radlovački, čije je likanje uloge Miće Pantića donijelo mnogo osmijeha, danas je etablirani stomatolog. Njegova profesionalna strast prema dentalnoj medicini jasno je vidljiva, dok njegove Instagram fotografije otkrivaju sretnu bračnu zajednicu s influenserkom Teodorom, koja je u medijima podijelila svoje doživljaje kako ju je Miloš zaprosio.

Par uživa u putovanjima i često razveseli svoje pratioce, prijatelje i obitelj sa slikama s egzotičnih destinacija širom svijeta. Pregledavajući njegove fotografije na Instagramu, jasno je da danas uživa u sretnom braku s influenserkom Teodorom, koja je na društvenim mrežama podijelila priču o njihovom zarukama, očaravajući svoje pratitelje svojom ljubavnom pričom.

Iako je prestao aktivno glumiti, Đorđe i dalje dobiva redovne komentare na svoje objave od kolega koje je upoznao tijekom šestogodišnjeg snimanja serije. Miloš Biković, koji mu je bio “brat na ekranu”, s posebnim žarom prati njegove korake. Razveseljava ga uspjeh starijeg kolege koji je dosegnuo zvijezde, igrajući u mnogim ruskih filmovima.Ponosan je na uspjeh starijeg kolege koji je dosegnuo sam vrh zvijezda, sudjelujući u brojnim ruskim filmovima, te je stao rame uz rame s poznatim Antoniom Banderasom u filmu “Izvan granica realnosti” iz 2018. godine. Krajem 2019. godine, Biković je ostvario vodeću ulogu u filmu “Sluga”, postavši najgledaniji film u povijesti ruskog bioskopa.