Biti dijete slavnih roditelja veoma je težak  zadatak, a sve to  zbog stalnog nadzora i interesovanja javnosti i medija za vaš lični život, i zbog toga ni djeca slavnih ličnosti nemaju ni malo svoje privatnosti. Toga je itekako svjestan Pavle Mensur, sin poznatog glumca Irfana Mensura i voditelja Srne Langa.

 

 

 

Pavle je nedavno odlučio da prekine dugogodišnju vezu sa devojkom Nastasjem Stošić, što je samo dodatno podstaklo radoznalost javnosti i medija. Ova radoznalost je prvobitno bila izazvana nakon veridbi para u Italiji ranije ovog leta. Pavle i Nastasija, voditelji vesti, uspeli su da zaokupe pažnju javnosti, a njihovo predstojeće venčanje mnoge je oduševilo. Nastasija, koja se ranije hvalila velikim brojem pratilaca na Instagramu, od tada je udvostručila broj pratilaca, a značajan broj ljudi željno prati svaki njen korak. Na pomenutoj društvenoj mreži danas je podelila deo svog i Pavlovog ličnog prostora.

 

 

 

Čini se da on nije svjestan značaja ove informacije. Na osnovu ograničenog broja dostupnih fotografija može se zaključiti da stan Pavla Mensura i Nastasije Stošić krasi raznovrsni savremeni nameštaj u tamno sivoj nijansi. Na zidovima kuće izložen je asortiman vrijednih slika.Još uvijek nije poznato hoće li buduća mladenka otkriti dodatne detalje o svom stanu, iako se šuška da će par promijeniti svoje prebivalište kako bi odgovarao njihovom načinu života i napraviti mirno utočište za smještaj svojih najmilijih. Samo će vrijeme otkriti ishod ovih planova. Srna Lango, koja će uskoro postati svekrva, imala je osebujan pogled na Nastasiju. Pretpostavlja se da će Srna Lango biti dragi gost u njihovom domu.