Osvrćući se na svoje iskustvo u reality showu, Goca Tržan ispričala je kako je bilo u tom razdoblju te iznijela svoje mišljenje hoće li ponovno sudjelovati u sličnom velikom projektu. Od samog početka oni koji se odluče sudjelovati u ovakvim reality showovima čine temeljnu grešku. Survivor je pravi test za preživljavanje.Tokom našeg vremena tamo, suočili smo se sa nezamislivim poteškoćama, uključujući nedostatak hrane i život u očajnim uvjetima.

  • Čak sam se vratila s ožiljcima na licu zbog loše higijene. Sve je bilo potpuno drugačije od onoga na što smo navikli. Bilo je to nevjerojatno izazovno iskustvo, ali unatoč tome, ipak bih se prijavio za još jednu takvu sezonu. Ovo su reči Goce koje prenosi Kurir. Bitno je napomenuti da je Goca izašla kao pobjednica Survivora, a kasnije je otkrila da joj je sudjelovanje u natjecanju bila jedna od najboljih odluka koje je donijela.

Nakon udaje i rođenja moje kćeri, Survivoru je pripala čast da bude treći najznačajniji događaj u mom životu. Borio sam se upornošću zmaja! Prilagodba na nestašicu hrane i nedostatak higijene postala mi je druga priroda. Međutim, ako se itko usudi spomenuti rižu u idućoj godini, neka se pripremi na sukob! Boravak na Filipinima rezultirao je gubitkom kilograma od sedam kilograma, koliko sam ispričao po povratku u Srbiju.

  • Iako nisam ulazio u detalje o svojoj pobjedi u reality showu, vrijedi napomenuti da sam ja Gordana Goca Tržan, srpska pop pjevačica s prebivalištem u Beogradu, rođena 8. srpnja 1974. godine. Roksanda i Anton ponosni su roditelji Goce, koja ima i mlađeg brata Andreja koji ima tri godine. Gocina strast da uveseljava svoje ukućane zanosnim nastupima javila se u mladosti. Zdravko Čolić zauzeo je cijenjeno mjesto njezinog omiljenog pjevača.

Goca je završila školovanje u renomiranoj osnovnoj školi “25. maj” (danas “Duško Radović”), a kasnije je pohađala Desetu beogradsku gimnaziju. Unatoč težnji da studira na Fakultetu dramskih umjetnosti, suočila se s razočaranjem kada su njezini pokušaji upisa bili neuspješni. Zbog toga je odlučila krenuti drugim putem i upisala Agronomski fakultet. Ipak, nakon dvije godine studija, Goca je donijela hrabru odluku da slijedi svoju istinsku strast prema glazbi. To ju je navelo da se pridruži glazbenoj grupi Distorzija. Goca se 2006. godine vjenčala s Ivanom Marinkovićem, a njihova zajednica ubrzo je na svijet donijela prekrasnu kćerkicu Lenu.

  • Nažalost, njihov brak je sporazumno raskinut 2011. godine. Nakon rastave, Goca i njen bivši suprug su se javno svađali i iznosili svoje pritužbe kako bi svi mogli da svjedoče. U iskrenom intervjuu Goca je Ivana optužila za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i incident u kojem ju je on navodno napao nožem u pijanom stanju. Dodatno, tvrdila je da on nije ispunio svoje financijske obveze prema njihovoj kćeri, zanemarivši davanje alimentacije. Suočena s prijetećim porukama bivšeg supruga, Goca je poduzela nužni korak i prijavila ga nadležnima.

Za razliku od prijašnjih partnera, Ivan ju je uvjeravao da se ne bavi nikakvim kriminalnim radnjama i da joj ne može omogućiti jednako luksuzan život. Naglasio je da je nenasilna osoba i podijelio je svoje žalbe zbog maltretiranja od strane Gocinog oca i brata. Unatoč stalnim pojavljivanjima pred sudom, njihov se odnos postupno popravljao. Međutim, 2016. Ivan se suočio s optužbama za pljačku u supermarketu, što je dovelo do kaznene prijave protiv njega. Mediji su nagađali o povezanosti Goce i voditelja Ivana Ivanovića, no ona je to oštro demantirala.

  • Goca je kratko hodala s Markom Lakićevićem, ali je njihova veza prekinuta zbog njegove ljubomore. Na kraju je počela hodati s Rašom Novakovićem, bubnjarem njezinog benda, koji je bio 14 godina mlađi od nje. Njihova je veza napredovala, a nakon dvije godine zaručili su se i vjenčali 20. rujna 2015. na proslavi u Vili “Jelena”. Unatoč tome što tabloidi šire glasine o nevjeri i razvodu, nijedna od ovih tvrdnji nije se pokazala istinitom. Goca je u jednom intervjuu otkrila da se ona i Raša posljednje desetljeće bore za roditeljstvo.