Omiljena bivša pop senzacija spremna je razveseliti svoju bazu vjernih obožavatelja novim uzbudljivim pothvatom. Njezin blistav izgled, blažen brak i uloga majke svjedoče o njezinu ispunjenom osobnom životu, no ipak ostaje posvećena zanatu koji joj je donosio neizmjernu radost tijekom njezine karijere. U početku poznata kao Jellena s dvostrukim “l”, ime joj je ostalo nepromijenjeno sve do udaje za kapetana Lalovića. Prije udaje bila je poznata kao Jelena Ristić Štefanac, po majčinom i očevom prezimenu.

  • Oni malo stariji pamte je po duetu “Tebi je lako” i nadaleko popularnom hitu “A ti si lep”. U međuvremenu je preuzela ulogu direktorice sportskog centra, učlanila se u političku stranku, zadubila u sferu diplomacije, a na kraju se vratila i na glazbenu scenu. Jeste li nedavno napravili značajan prekid u svojoj glazbenoj karijeri? Ranije sam izdavao glazbu, ali nije bila dostupna na digitalnim platformama. U proteklih pet-šest godina surađivao sam na brojnim duetima koji su bili posvećeni Kemalu Montenu i producirani za BN Mjuzik. Međutim, ti projekti možda nisu dosegli široku publiku jer nisu bili posebno usmjereni na moju uobičajenu bazu obožavatelja. Tijekom ranih 2000-ih doživio sam veliki uspjeh i popularnost, nastupajući pred prepunom publikom u oba benda poput Koktela i kao solo izvođač. Moguće je da bih mogao održati tu razinu uspjeha da sam odlučio nastaviti istim tempom.

Nakon mog odlaska iz Koktel benda, imao sam priliku biti specijalni gost na koncertima Ace Lukasa i Kemala Montena, s kojim sam imao priliku izvesti duet. Nažalost, ova suradnja nije bila moguća unutar benda jer nisu bili otvoreni za tu ideju. Oni su se radije držali svog tradicionalnog stila, dok sam ja želio istražiti nove marketinške mogućnosti i proširiti svoju solo karijeru. Zbog toga sam donio tešku odluku o razlazu s bendom. Bio je to gorko-slatki trenutak jer tada nisam imao nikoga da me prati dok nisam upoznao Bucu.

  • Suočio sam se s mnogim izazovima na tom putu. Zanimljivo, i dan danas održavam suradnju s Koktel bendom. Uz Bokija i Dejana, na raznim korporativnim događajima izvodimo pjesme grupe Aba – Ja sam plavuša. Osim toga, bavim se i privatnim proslavama s bendom La campanela iz Niša. Moje putovanje tu nije završilo. Može li se kroz pjevačku karijeru financijski održati? I dalje imam sposobnost nastupa, iako ne na isti način kao prije. Također sam znatiželjan vidjeti kako će moja nova pjesma biti prihvaćena. Unatoč izazovima, aktivno slijedim svoju strast. Proteklih godinu dana imao sam priliku da pokažem svoj talenat na raznim lokacijama poput trgova Zlatibora i Vrnjačke Banje. Mnogi se pitaju gdje sam bio, ali uvjeravam vas da sam još uvijek ovdje.

 

Ove godine željno iščekujem nastupe na kulturnim ljetnim događanjima. Međutim, primijetio sam pad u kontaktima i dosljednosti. Cijene mojih nastupa nisu kao nekada, ali ponosim se što stvaram živopisnu atmosferu i pružam nezaboravno iskustvo svojoj publici. Imate li trenutno posao? Trenutno nisam zaposlen ni u jednoj određenoj organizaciji. Umjesto toga, djelujem kao slobodni umjetnik i dobivam financijsku potporu grada. Nakon gotovo desetljeća iskustva, sastavio sam opsežnu profesionalnu biografiju na blizu stotinu stranica, što me navelo na samozapošljavanje.

  • Uvjerio sam se da ispunjavam sve potrebne uvjete, iako je važno napomenuti da ti kriteriji predstavljaju minimum. Jeste li u procesu stvaranja nove pjesme i pratećeg glazbenog spota? Ako je tako, koja je tema ili predmet? Prije nekoliko godina osnovao sam studio za snimanje zajedno sa svojim talentiranim klavijaturistom Bucom. Ovaj nam pothvat omogućuje ne samo da stvaramo glazbu za sebe, već i da surađujemo s drugim umjetnicima. Nadolazeću pjesmu potpisuje Biljana Spasić, moja dugogodišnja kreativna partnerica. Nosi pomalo provokativan naziv – “Cica ptica”. Međutim, unatoč svojoj prirodi koja privlači pažnju, stihovi prenose poruku koja poziva pojedince da prigrle sadašnji trenutak, budući da je budućnost i dalje neizvjesna. Kako bih privukao mlađu populaciju, unio sam lagani komercijalni štih u kompoziciju.

Trenutno ste u braku s Komlenom Lalovićem, bivšim kapetanom srpske vojske. Zajedno imate devetogodišnjeg sina Stefana. Zanima me čime se Komlen danas bavi? Dotična osoba ima doktorat iz područja informatike i ima iskustvo u vojsci gdje se specijalizirao za biometriju. Tijekom tog vremena proveo je istraživanje na tu temu, čime je naposljetku stekao doktorat. Naime, zaslužan je za izum patenta koji se bavi zabrinjavajućim problemom krađe i zamjene beba u bolnici postavke.

  • Koja je to vrsta patenta? Je li zaštićeno? Implementacija dugoočekivanog patenta još uvijek se čeka, jer čekamo da država preuzme i stane na kraj postojećem stanju. Zanimljivo je da se jedinstveni otisak bebinog prsta formira već u sedmom mjesecu trudnoće, a čak se uzima odmah nakon rođenja, dok se reže pupčana vrpca. Nažalost, napredak je zaustavljen zbog skupog softvera koji je uključen, ali spremni smo ga podijeliti s nekim drugim. Komlen, nositelj patenta, prikazan je u brojnim televizijskim emisijama uživo, no ništa se nije promijenilo u proteklih sedam godina. Zabrinuti pojedinci, osobito trudnice, javljaju se u strahu da bi identitet njihova djeteta mogao biti pogrešno postavljen.

Važno je napomenuti da ovaj proces nije oblik čipiranja i provodi se u svim okolnostima. Moj bi suprug mogao dati dodatne pojedinosti, ali je obeshrabren nedostatkom priznanja. Kad smo kod poroda, sina sam rodila u 42. godini. Kakva je bila trudnoća? Iskustvo je općenito bilo pozitivno, iako sam ja bio jedini koji je gajio bilo kakvu zabrinutost zbog mogućih komplikacija. Marljivo sam se bavila prenatalnim vježbama i primala masaže od Filguda. Međutim, u sedmom mjesecu prestala sam s tim aktivnostima zbog osjećaja pokreta u trbuhu. Stefan je bio pozamašna beba, na rođenju je imao 4,5 kilograma.

  • Trenutno je izrastao u visokog mladića. Tijekom vlastite mladosti bila sam fizički dobro pripremljena i imala sam izuzetnog liječnika koji je pratio moju trudnoću. Odabrala sam porođaj u bolnici “Narodni front”, a ne u privatnoj klinici, jer su liječnici isti. U jednom trenutku u sobu je ušla liječnica i rekla da s mojim sinom nešto nije u redu. Kao majku, ova vijest izazvala je ogroman stres. Postala sam uspaničena, itekako svjesna realnosti u bolnicama zbog profesije mog supruga. Srećom, sve je na kraju dobro ispalo i Stefan je sada potpuno zdrav. Možete li opisati Stefanovu osobnost? Moj sin je uključen u mnoge aktivnosti, uključujući nogomet, košarku i pohađa školu. Posjeduje inteligenciju i pokazuje posebnu sklonost matematici i informatičkoj tehnologiji, koju je vjerojatno naslijedio od oca. Unatoč očevoj stručnosti kao licencirani nogometni trener, moj sin dijeli moju strast prema sportu.

Zapravo, njegov je otac otišao dodatno kako bi stekao dodatne kvalifikacije za obuku Stefana. Neosporno je da moj sin jako liči na svog oca. Valja napomenuti da je otac deset godina mlađi od majke. Je li moguće da ženu privuče muškarac koji je mlađi od nje? Sigurno! Stariji mogu pronaći radost kada se dobro predstave. Važno je i za muškarce i za žene, bez obzira na dob, održavati brigu o sebi i pronaći sreću.

  • Konstantno raspravljanje o bolestima i mrštenje ne koristi nikome. Možda je to razlog zašto muškarce privlače mlađe žene – one odišu živahnošću i vitalnošću. Kako starimo, možemo doživjeti različite neugodnosti, zbog čega se oni udaljavaju od nas. Trudite li se dotjerati za mlađeg supružnika? Trudim se održati svoj izgled, iako se čini da njemu to ne smeta. Svakog jutra odvojim vrijeme za oblikovanje kose i hidratiziranje lica. Iako on to možda neće primijetiti, ja sam ponosan što svoj dom održavam čistim i organiziranim. Bonus mi je što me često zovu na snimanja, jer mi to daje mogućnost da sam uvijek našminkana. Kad stignem dotjeran, mogu reći da ona to cijeni.