Lea Kiš, poznata voditeljka, pre trideset godina udala se za profesora dr. Momčila Jokića i preselila se na Voždovac. Sada, taj deo grada oseća se kao dom koji je oduvek pripadao njenoj porodici. Njihova dvospratnica, okružena zelenilom i cvećem, postala je njihov miran kutak.
Na prvom nivou nalazi se kuhinja, dok se na spratu prostire veliki dnevni boravak i spavaće sobe, obe sa izlazom u dvorište. Leina strast prema antikvitetima i starinskom nameštaju savršeno se uklapa sa muževljevim interesovanjem za moderne trendove u arhitekturi i dizajnu, što je rezultiralo harmoničnim prostorom. Lea je unela u kuću vredne starine iz roditeljske kuće u Pančevu, što je dodatno obogatilo enterijer i donelo osećaj prošlih vremena.
Iako su tokom godina često menjali boje zidova i enterijer, sada najviše pitu njihova ćerka Sara. Iako ima svoj stan, Sara često boravi kod roditelja. Omiljeni deo kuće svima je prostrana dnevna soba, gde provode najviše vremena, okruženi bibliotekom, klavirom, uspomenama sa putovanja i umetničkim delima. Kuća na Voždovcu nije jedini dom voditeljke i njenog supruga. Kada žele da pobegnu iz grada, odlaze u vilu sa bazenom na Avali ili u kuću u Herceg Novom, gde uživaju u vrelim letnjim danima uz more.
Lea je strastvena kuvarica koja sa uživanjem priprema zdrave obroke za svoju porodicu u moderno opremljenoj kuhinji. Klavir sada često svira Sara, ali Lea se još seća trenutaka kada je sama uživala u muzici. Porodica takođe uživa u biblioteci sa preko 1.000 knjiga, gde provode trenutke relaksacije.
Lea često ističe da je kućni tip, a od kada su dobili psa Kikija, putovanja su postala ređa. Najviše voli da uživa u društvu supruga i pudlice uz čašu vina pred televizorom.

BONUS TEKST

Voditeljica Lea Kiš, nakon udaje pre tri decenije za profesora dr. Momčila Jokića, započela je svoj život na Voždovcu, gde se sada oseća kao da je oduvek tu pripadala. Njihova dvospratnica, obložena kamenom i okružena zelenilom i cvetnim baštama, postala je središte porodičnog života.

Na prvom nivou kuće nalazi se prostrana kuhinja, dok se na spratu proteže veliki dnevni boravak i spavaće sobe, obe sa izlazom na dvorište. Lein suprug je zadužen za neobične detalje u enterijeru i boje zidova, dok ona preferira starinski nameštaj i antikvitete. Ipak, tokom godina braka, uspeli su da usklade svoje stilove.

Lea je iz roditeljskog doma u Pančevu donela razne dragocenosti koje su obogatile njihovu kuću starim šarmom i nasleđem starog Beograda. Danas, njihova ćerka Sara ima sve više glasa u izboru enterijera, iako ima svoj stan, često boravi kod roditelja.

Najomiljeniji deo kuće je prostrana dnevna soba, gde porodica provodi veći deo vremena, okružena bibliotekom, klavirom, uspomenama s putovanja i mnogobrojnim umetničkim delima. Osim kuće na Voždovcu, Lea i Momčilo imaju i oazu na Avali, vilu s bazenom, kao i kuću u Herceg Novom, gde uživaju u letnjim danima uz more.

Lea se ističe kao kućna osoba, a sa dolaskom psa Kikija na putovanja idu ređe. Uživa u društvu supruga i pudlice uz televizor i čašu vina, dok moderno opremljena kuhinja inspiriše Leu da svakodnevno priprema zdrave obroke za svoju porodicu.