Protekle nedelje su za voditeljku Nikolinu Pišek bile veoma uzbudljive. Naime, putem svog Instagram profila otkrila je da se radovi na uređenju luksuzne vile u zagrebačkim Šestinama bliže kraju, redovno obaveštavajući svoje fanove na društvenim mrežama. Nakon gubitka supruga Vidoja Ristovića, Nikolina je donela odluku da zauvek napusti Beograd i preseli se u Zagreb, gde su ranije povremeno boravili.

Vila voditeljke prostire se na 400 kvadrata, s okućnicom od čak 1.600 kvadrata, opremljena je po najsavremenijim standardima i poseduje ogromno dvorište s bazenom, pružajući njoj i njenim ćerkama potpuni komfor.

U jednoj od nedavnih objava, Nikolina je pokazala kako izgleda kuhinja uređena prema njenom ukusu i željama. Nakon što je nekoliko dana na Instagramu dokumentovala napredak radova, sada je pokazala završenu kuhinju.

  • Nikolina se odlučila za veliki crni kuhinjski ormar s ugrađenom pećnicom, kao i belo mramorno kuhinjsko ostrvo koje privlači sve poglede. Delovi koji su prvobitno bili skriveni od pogleda obojeni su u plavo.

“Kao i svaki renovirani prostor, napredak je ponekad izazovan. Imam rok još mesec dana da se uselim, ali postoji zastoj zbog građevinskih radova”, priznala je Nikolina, otkrivajući da se useljenje prolongira zbog problema s građevinskim radovima.

“Najbolje je opustiti se i ne pritiskati nikoga, tako da sam počela upravo to da radim. Mislim da ću se useliti u prostor koji je relativno prihvatljiv za život, a zapravo je to najispravniji pristup. Treba živeti u prostoru da biste ga mogli kvalitetno unapređivati; inače sve izgleda generički”, rekla je Nikolina, koja se nakon gubitka supruga posvetila svojim ćerkama.

BONUS TEKST

Nikolina Pišek, poznata kao popularna televizijska voditeljka, rođena je 8. aprila 1976. godine u Zagrebu, Hrvatska. Sa izuzetnim šarmom, inteligencijom i energijom, postala je jedna od najprepoznatljivijih TV lica u regiji.

Njen put ka slavi započeo je ranih devedesetih godina kada je postala članica grupe “Putokazi”. Grupa je postigla veliki uspeh na domaćoj sceni, a Nikolina je svojom pojavom i glasom brzo osvojila publiku. Međutim, istinsku popularnost stekla je kao TV voditeljka.

Prvi korak ka TV karijeri Nikolina je napravila na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT), gde je radila kao voditeljka emisije za mlade. Nakon toga, dobila je ponude za vođenje raznih zabavnih i lifestyle programa na različitim televizijskim stanicama.

Nikolina je svojim šarmom, duhovitošću i profesionalnošću osvojila srca gledalaca širom regiona. Njeni intervjui, emisije i javni nastupi bili su nezaobilazni deo televizijske scene, a njen jedinstveni stil voditeljstva postao je njen zaštitni znak.

Pored televizije, Nikolina se istakla i kao uspešna preduzetnica. Pokrenula je sopstvenu liniju kozmetičkih proizvoda, a takođe je bila i zaštitno lice brojnih brendova.

Njen život nije bio bez izazova. Kroz godine je bila suočena s raznim ličnim i profesionalnim preprekama, ali je uvek pronalazila način da ih prevaziđe. Njena autentičnost, hrabrost i pozitivan stav privukli su veliki broj obožavalaca koji su je podržavali u svakom koraku njenog puta.

Nikolina je majka dve divne devojčice koje su joj centar sveta. Njena posvećenost porodici, kao i njen radni etos, čine je inspiracijom mnogima. Uzimajući u obzir njen talenat, karizmu i posvećenost, možemo očekivati da će Nikolina Pišek i dalje nastaviti da osvaja srca publike i inspiriše svoje fanove širom regiona.