Poznata pevačica Lepa Brena, poznata po svojoj lepoti, ali i zavidnoj karijeri koju je ostavrila kao najbolja balkanska pevačica . Poznato je da je Brena  udajom za Bobu Živojinovića , njegovog sina Filipa prihvatila kao svoje dijete  nakon udaje za proslavljenog  tenisera, prema njemu se odnosila ništa drugačije od dvoje dece koje je rodila.

 

 

 

Filip se kasnije oženio Aleksandrom Prijović, a venčanju su prisustvovale njegove obe majke, među kojima i Prijini razvedeni roditelji. Brenin vodeći primjer je ilustrovao važnost očuvanja cjeline porodice, bez obzira na brakove i razvode, kako su svi primijetili. Kada je Telegraf TV intervjuisao pevačicu tokom Filipovog i Prijinog udvaranja, ona je potvrdila prijateljski odnos sa Filipovom majkom i ocem.

 

 

 

Uprkos medijskoj pažnji, a u nekim tekstovima čak se navodi da je Zorica ljuta zbog Brenine tvrdnje da joj je Filip sin, porodice su ostale ujedinjene. Brena je odgovorila: “Odbijam da verujem da bi ona dala tu izjavu.” Brena je objasnila svoj prethodni komentar o Filipu, pojasnivši da je to napravila samo kako bi ga zaštitila od nepotrebnih opravdanja i besmislenih primjedbi. Pjevačica se smiješi dok objašnjava: „Da sam spomenula činjenicu da je Bobanov sin iz prethodne veze, možda je to izazvalo podjelu među djecom. Važno je djeci pružiti stabilnost, ljubav i sigurnost. Kao majka B, nastojala sam da mu, pored njegovog oca i mene, obezbedim sve neophodne komponente zdravog odrastanja. Kao što sam učinio i za svoju djecu, istu brigu i pažnju sam posvetio i B. Ovo je zaključak do kojeg je došao govornik.