Detalje zategnutih odnosa Indire Radić s obitelji otkrio je njezin stric, ukazujući da njihova veza nije u najboljem stanju. Tijekom ranih 2000-ih Indira Radić se profilirala kao istaknuta ličnost glazbene scene naših prostora, a njezine pjesme iz tog doba odzvanjaju i danas. Ipak, shrvana golemim pritiskom, donijela je hrabru odluku staviti vlastitu dobrobit na prvo mjesto te se uglavnom povukla iz javnosti. Unatoč tome, ona nastavlja krasiti pozornicu s redovitim nastupima i ima uzbudljive projekte na horizontu.

  • Zanimljivo, malo tko zna da je ova poznata pjevačica zapravo rođena u ljupkom mjestu Dragalovci, u blizini Doboja, prije nego što se preselila u Zagreb i zaposlila u bolnici. I nakon što je stekla slavu, Indira Radić ostala je posvećena redovitom posjećivanju roditelja. No, otkako je preminuo njezin otac Živko, ti su dolasci postali rijetki. Indirin ujak Novak Subotić u intervjuu za medije iznio je zanimljive detalje o pjevačici, među kojima je i to da je njezinoj obitelji svojedobno poklonio zemljište u centru sela za izgradnju kuće. Prema riječima Novaka, Indirin odnos s obitelji doživio je značajnu promjenu jer im se gotovo deset godina nije obratila. Novak je još istaknuo da je Indira sada poznata kao Indira Subotić, istaknuvši promjenu njezina identiteta.

Otac je prije njezina rođenja imao kuću udaljenu nekoliko kilometara, no kad je došla na svijet, dobio je ovu parcelu tik uz vlastito imanje. Ova odluka je donesena s obzirom na pogodnost rada njenog oca na obližnjoj željezničkoj stanici u Doboju i blizinu njene škole, koja se nalazi preko puta. Nakon što mu je dao komad zemlje, nastavio je graditi kuću. Mjesto gdje je nekada bila kuća njezina oca pretvoreno je u rudnik, poznat kao kop. Nakon njegove smrti, ona pokušava prodati ovu kuću, ali je postavila višu cijenu, što je možda razlog zašto je ostala neprodana.

  • No, da ima zainteresiranih kupaca, bila bi voljna prodati ga. Nažalost, trenutno nema potražnje za imanjem jer se svi u selu sele drugamo. U prošlosti je pjevačica dolazila u svoj rodni grad i tamo održavala nastupe; međutim, otkako joj je otac Živko preminuo, stricu ne dopire. Više puta je krasila lokal u vlasništvu mojih sinova, diskoteku i trgovinu. Prvi put kad je nastupala, mjesto je vrvjelo od tisuću entuzijastičnih posjetitelja koji su pohrlili svjedočiti njezinom talentu. Obožavanje nje među mještanima našeg grada nema granica. Indira Radić više ne dolazi na ovo mjesto, a zadnji put je bila na sprovodu svog pokojnog oca. Njezina majka Rosa trenutno živi s njom u Beogradu. Prošlo je gotovo desetljeće od tog vremena. Od tada je prestala dolaziti i suzdržavala se od javljanja. S rodbinom nije kontaktirala jer nije dolazila u kuću.

Kao da je sve napušteno i ostavljeno. Ranije sam je zvao, ali nije mi odgovarala na pozive, pa sam na kraju prestao”, zaključio je Indirin ujak. Indira Radić, srpska pjevačica poznata po turbo-folk i pop glazbi, rođena je 14. lipnja 1966. , u selu Dragalovci, koji se nalazi između Doboja i Banje Luke, Indirin otac Živko radio je kao službenik Saveza komunista BiH, dok je njena majka Rosa bila domaćica Indira Gandhi koja ih je inspirirala da svoju kćer nazovu po njoj, kako Indira u prijevodu znači “cvijet cvijeća”. Neverice moja, vrati mi se” na jednoj zabavi, a 1985. godine okrunjena je za prvi glas Doboja.

  • Nakon što je završila osnovno obrazovanje u selu Stanari, koje je udaljeno 5 km od njenog prebivališta, suočila se sa ograničenim mogućnostima i na kraju je donijela odluku da upiše opći studij medicine u školi u Doboju. Unatoč svakodnevnom putovanju na posao, svake bi se večeri vraćala kući na spavanje jer ju je na to tjerala snažna veza s majkom. Iako je imala želju pohađati glazbenu školu, udaljenost se pokazala prevelikom barijerom. Nakon kratkog rada kao medicinska sestra u bolnici u Zagrebu, sudjelovala je na glazbenom natjecanju u Sarajevu 1991. godine, gdje je uspješno prošla u finale. Nažalost, zbog izbijanja rata natjecanje je naglo prekinuto. Unatoč tome, Indira je aktivno sudjelovala u raznim događanjima i zaradila dovoljno da se s obitelji preseli u Beograd. Za više informacija posjetite: https://www.biografija.org/muzika/indira-radic/