U našem modernom dobu, u kojem se značajan dio stanovništva bori da zadovolji svoje osnovne potrebe, postoji rastući trend pojedinaca koji izražavaju svoje negodovanje prema ekstravagantnim izborima, troškovima i životnim stilovima slavnih osoba. Ove javne osobe često rade daleko manje od prosječne osobe, a ipak gomilaju ogromna bogatstva, samo da bi bezobzirno rasipali svoje bogatstvo.

Ovaj fenomen posebno dolazi do izražaja kada poznati pojedinci svojoj djeci prepuštaju takvu raskoš. Slični osjećaji vrijede i za turbofolk pjevačicu Svetlanu Ražnatović, koju mnogi smatraju jednom od najbogatijih osoba na Balkanu. Ipak, prevladava mišljenje da njezino bogatstvo ne proizlazi samo iz pjevačke karijere. Ceca se dugi niz godina prepustila raskošnom životu, a djecu je posebno u posljednje vrijeme obasipala ekstravagantnim darovima. Njena ćerka Anastasija Ražnatović prava je replika Cece iz mladih godina, kako izgledom tako i vokalnim talentom. Krenula je majčinim stopama i ima slične pjevačke sposobnosti.

Anastasija je trenutno u braku s Nemanjom Gudeljem, a nedavno je pažnju mnogih zaokupio jedan zanimljiv lični detalj. Riječ je o luksuznom satu marke Rolex procijenjenom na više od 20.000 eura, što je cijena koja premašuje ono što si većina pojedinaca može priuštiti za sat. Cecina majka, poznata po velikodušnosti prema svojoj djeci, svojoj je kćeri poklonila rođendanski poklon. Sat je Anastasia dobila prije rođendana, ali ga je odlučila početi nositi nakon što taj dan prođe, osiguravajući da savršeno pristaje kao promišljeni poklon. Svoj raskošni rođendanski poklon Anastasija u dvadesetpetoj godini daruje isključivo u pratnji supruga Nemanje, pa su se znatiželjnici raspitivali o njegovom porijeklu. Diljem Balkana pojedinci su podijelili mnoštvo mišljenja i kritika, jer mnogi smatraju da je takva ekstravagancija pretjerana za jednu priliku.

Rođena i nastanjena u Beogradu, Anastasija Ražnatović poznata je srpska pop pjevačica. Ona je izdanak cijenjene srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 25. svibnja 1998. godine. Svetlana Ražnatović, poznata srpska pop zvijezda, majka je dotične osobe. Otac joj je Željko Ražnatović Arkan, koji je bio i kriminalac i političar, te osnivač paravojne formacije poznate kao “Arkanovi Tigrovi” ili “Srpska dobrovoljačka garda”. Nažalost, njen otac je ubijen kada je imala samo dvije godine. Ima starijeg brata Veljka, koji je godinu dana stariji od nje, i nekoliko polubraće i sestara, uključujući Vojina, Nikolu, Mihajla, Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu.

Tijekom svog odrastanja osim od majke, obilje ljubavi primala je i od tete Lidije. Njeno školovanje uključivalo je pohađanje britanske škole i glazbene škole u Beogradu. Trenutno je na studiju na Poslovnom fakultetu. Sve do 2018. godine Anastasija nije izražavala želju za glazbenom karijerom, unatoč tome što je na YouTubeu dijelila brojne video isječke u kojima je prikazivala svoje impresivne pjevačke sposobnosti. No, u listopadu 2016. neočekivano se otisnula u svijet modelinga, postavši zaštitno lice renomiranog brenda bundi “Inverno Caldo”. Priča se da je za ovu suradnju dobila pozamašnu naknadu od 20.000 eura. Svoj talent bez muke je pokazala tijekom snimanja reklamne kampanje.

Početkom 2018. godine debitirala je kao ambasadorica brenda “Inverno Caldo” u prestižnom britanskom izdanju magazina “Vogue”. Ipak, kako je godina odmicala, Anastasija je odlučila istražiti svoje glazbene talente. Objavila je svoj prvi singl “Savršen par” koji je u samo tri mjeseca skupio impresivnih tri milijuna pregleda na YouTubeu. Nakon uspjeha njezinog debija, nije gubila vrijeme na najavu skorog izlaska svog drugog singla. Prema pisanju magazina “Scena”, u produkciju Anastasijinog spota uloženo je preko 20.000 eura. Anastasija je u maju 2019. objavila novi singl koji se vrti oko kompozicije pod nazivom „Rane“ koju su napisali Milan Laća Radulović i Darko Dimitrov. Anastasija, talentirana umjetnica, postigla je izuzetan uspjeh svojim videom koji je u roku od dvije i pol godine skupio nevjerojatnih 82,8 milijuna pregleda na popularnoj internet platformi “Ju Tube”.

U veljači 2020. predstavila je svoj singl “Heroina” u suradnji s Darkom Dimitrovom, uz Benjamina Krnetića i Laću Radulovića kao koautora teksta. Odmaknuvši se od tradicionalnog formata glazbenog videa, Anastasia je odlučila objaviti video s stihovima pjesme, što nije umanjilo njezin uspjeh jer je skupila preko 22 milijuna pregleda na YouTubeu. Nedugo nakon toga je na svom službenom kanalu predstavila svoju pjesmu “Volim te” i tako nastavila suradnju s istim talentiranim pojedinaca. Pozitivni odzivi komentara na društvenim mrežama pokazali su da je publika u potpunosti uživala u pjesmi. U svibnju 2020. izašla je “Propuštena”, iskrena balada posvećena svim djevojkama, autorice Aleksandre Milutinović u produkciji cijenjene kuće “Ceca Mjuzik” (“Ceca Music”). Anastasijina namjera bila je prenijeti poruku da je “sreća uvijek iza ugla”. Godine 2021. gostovala je u novogodišnjem programu Radio-televizije Srbije (RTS) uz svoju majku. Krajem svibnja 2021. oduševila je svoju publiku s dva singla, “Gotovo” i “Izvini”, koji su u tri mjeseca prikupili gotovo 20 milijuna pregleda.