2004. godine Slavica Ćukteraš stupila je na muzičku scenu osvojivši publiku svojom neospornom ljepotom ali i vokalnim sposobnostima sa kojima se definitivno izdvajala od većine svojih kolega u generaciji. Njeno učešće u popularnom muzičkom šou programu “Zvezde Granda” naišlo je na veliku podršku muških obožavatelja, pa tako nije trebalo mnogo vremena da se njena popularnost oslika i na društvenim mrežama. Međutim, nedugo se šuškalo da je njeno srce zarobio niko drugi nego Žika Jakšić, cijenjeni producent istog natjecanja.

  • Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš otvoreno su govorili o svojoj vezi i nisu je pokušavali prikriti.

Žikina reputacija vještog zavodnika odavno je poznata, a njegov ljubavni život obilježen je burnim iskustvima. Slovi za svoju popularnost među ženama, a uspio je osvojiti čak 20 godina mlađu pjevačicu Slavicu Ćukteraš. Dok je Žika jednom prilikom spomenuo da on i Slavica nisu tajili svoju vezu, radije su se držali potajno i izbjegavali nepotrebno eksponiranje.

Godine 2008. Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš odlučili su se razići, što ih je navelo na razdvojena putovanja. Žika je potom oženio voditeljku Dajanu Paunović, dok je Slavica ljubav pronašla u zagrljaju fudbalera Vlade Avramova. Nažalost, obje su se unije pokazale kratkog vijeka.

Uprkos međusobnoj ljubavi, Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš na kraju su doživjeli krah svoje veze. Žika je svojedobno pričao o svojoj vezi sa Slavicom Ćukteraš i priznao ovaj nesretan ishod. Rekao je da za nju postoji neiskorišten potencijal u području glazbe. Činjenicu da su bili u romantičnoj vezi nisu skrivali jer je ona bila ukorijenjena u ljubavi, ali je na kraju došao kraj. Slavicu gaji duboka ljubav i njeguje zajedničke uspomene.

  • Pjevačica je, jako iznervirana primjedbom da je mogla izvesti bolji performans na stejdžu, uzvratila oštrim odgovoru. 

Pjevačica je izrazila zbunjenost zašto voditeljica i dalje vodi emisiju, jer njih osobno takve trivijalne stvari ne zanimaju. Nakon što su se vjenčali i odmorili, nemaju potrebu raditi do kraja života. Osim toga, smatraju da je voditeljica mogla postići mnogo više, poput stvaranja vlastite producentske kuće umjesto samo “Zvezda Granda”. Pjevačica je istaknula kako je važno ne miješati se u njihovu ljepotu i talent. Oni su tu tvrdnju odbacili kao besmislicu, spomenuvši da je Saša izrazio isti osjećaj. Nadalje, pjevačica je dala naslutiti i pozamašnu svotu koju su zaradili od voditeljičine kuće.

Vrijedi spomenuti da Žika i dalje ima mlađu družicu o kojoj ne voli otvoreno pričati. Dok Slavica tvrdi da nisu bili tajnoviti u vezi svoje veze, istina je da su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti, pa se nagađalo da joj je Žika bio podrška na početku karijere.

 


BONUS TEKST : KRATKI OSVRT NA ŽIVOT ŽIKE JAKŠIĆA 

Žika Jakšić, poznat i kao Saša, pionir je u koncipiranju “Zvezda Granda” i drugih sličnih glazbenih show programa pod okriljem “Grand produkcije”. Kao glazbeni producent poznat je po radu na popularnoj zabavnoj emisiji “Nikad nije kasno” u kojoj se prikazuju talenti prekaljenih pjevača.

Rođen 6. veljače 1964. godine u Aleksandrovcu, Žika Saša ima mlađeg brata Vladimira Jakšića Musu, poznatog rock and roll pjevača koji predvodi bend “Ex Revolvers”. Žika se ženio dva puta i blagoslovljen je sa dva sina. Zanimljivo, kum mu je na krštenju dao ime Saša, a ne uobičajeno korišteno Aleksandar, kako ubuduće ne bi dobio nadimak Aca. Porijeklom iz srednjeg staleža, Žikina majka je prethodno bila zaposlena u Auto-moto poduzeću i bila profesorica, dok je otac radio kao tehnolog u tvornici ventila.

Od prvih dana na nogometnom terenu stekao je nadimak Žika koji su mu dali suborci. Njegova emotivna i tjeskobna priroda tijekom utakmica priskrbila mu je ovaj nadimak, koji se zadržao tijekom vremena. Gledatelji njegove emisije “Nikad nije kasno” danas ga prepoznaju po dirljivim i empatičkim odgovorima.