Viktor Lazić, stanovnik Beograda, neguje strast prema putovanjima, ali ne klasičnim turističkim rutama u evropskim prestonicama, već avanturističkim putovanjima po udaljenim krajevima sveta, ostrvima i divljim prirodnim staništima, uz smeštaj u lokalnim plemenima. Njegova ljubav prema putovanjima donela mu je i neobičnu životnu priču, posebno kada je, naizgled slučajno, umalo postao član lokalnog plemena u Indoneziji.VIKTOR IZ BEOGRADA JE ŽENI IZ PLEMENA LJUDOŽDERA REKAO DA JE LEPA I POČINIO GREŠKU ŽIVOTA: Rekli su mu OVO i počeo je njegov PAKAO

Viktor je podelio izuzetnu ljubavnu priču koja se odvijala od 2007. godine, kada je sa svojevrsne slučajne svadbe u Indoneziji bežao punih 18 sati. Naime, zaljubio se u devojku iz plemena Batak, ali je neobična situacija dovela do toga da mu plemenski vođa postane tast, a da mu se mlada nenadano postavi kao odabrana, što je izazvalo paniku i njegovo brzo bekstvo iz sela.

Nakon avanture sa plemenom Batak, Viktor je prešao na ostrvo Java, gde je upoznao Itu, devojku sa kojom se 2022. godine i venčao. Ita i Viktor su se prvi put sreli 2009. godine, ali su se tada razišli kao poznanici. Tek osam godina kasnije, u 2017. godini, kada je buknula ljubav, njih dvoje su ponovno uspostavili kontakt.

Viktor je opisao kako je, umesto klasičnog venčanja, zaprosio Itu među knjigama u svom Muzeju knjige i putovanja na Banjici, gde je izložio džinovske knjige. Venčanje je održano u pravoslavnoj crkvi u Džakarti, ali su oba mladenci bila obučena u tradicionalnu indonežansku odeću.

Viktor je odao počast svojoj supruzi Iti, ističući njenu smirenost, strpljenje, snagu, porodičnost i razumevanje prema njegovim putovanjima i ekscentričnostima. Njihova neobična ljubavna priča odražava raznolikost i avanturistički duh života koji Viktor neguje kroz svoja neobična putovanja.