2007. godine dogodila se značajna prekretnica u životu Viki Miljković kada je razmenila zavete sa Draganom Taškovićem Taškeom, čime je započela njihova zanosna ljubavna priča. Uprkos prvobitnom protivljenju njihovih porodica, par je pokazao nepokolebljivu odlučnost i uspeo je da održi svoju vezu impresivnih 13 godina, što je na kraju kulminiralo neverovatnim 16-godišnjim brakom.

Naime, Viki Miljković je očekivala dete u ovo ključno vreme, a na dan venčanja odisala je elegancijom i gracioznošću u zadivljujućoj beloj haljini koja je tema razgovora i dan-danas. Viki Miljković, ukrašena kraljevskom venčanicom, donela je odluku da je zameni za pripijenu belu haljinu ukrašenu zamršenim zlatnim akcentima koji su prekrasno naglasili njenu trudnoću u cvatu. Na dan ove monumentalne prilike, Vicki se našla okružena svojim voljenima, uključujući i specijalnog gosta koji je imao nezamjenjivu poziciju u njenom srcu. Sa dugom i slavnom karijerom u muzičkoj industriji, Viki Miljković trenutno obavlja ulogu prestižnog sudije u okviru veoma popularnog muzičkog takmičenja, gde često sarađuje sa ambicioznim vokalistima

 

U uzbudljivom intervjuu za Kurir televiziju, Viki je žarko naglasila apsolutni značaj negovanja otvorenih linija komunikacije između umetnika u nastajanju i medija. Viki ističe da je pozitivan odnos prema medijima neophodan samo u profesionalnom životu, već iu privatnom životu. Osim uspješne muzičke karijere, Viki je također uveliko uključena u industriju nekretnina.

Kroz svoja iskustva u oba polja, stekla je duboko razumijevanje o tome koji poslovni poduhvati su finansijski isplativiji. Međutim, potraga za bogatstvom više nije Vikiin primarni fokus. Shvatila je da samo jurnjava za novcem ne garantuje uspjeh. Umjesto toga, otkrila je da, fokusirajući se na svoju strast i dajući sve od sebe, sve prirodno dolazi na svoje mjesto.