Pevačica Viki Miljković prva je stekla vlasništvo nad stanom u prestižnom naselju, kupivši čak tri stana zajedno sa suprugom, Draganom Taškovićem Tašketom. Viki se sa porodicom odmah uselila u jedan od stanova, dok planira da ostale iznajmljuje. Stan je dizajniran od strane stručnjaka, a posebno luksuzan detalj koji ga izdvaja je đakuzi na terasi, ispunjavajući pevačicinu želju za dodatnim komforom.

Prostire se na impozantnih 150 kvadrata, a pevačica, inače poslovna žena u usponu, otvorila je svoju agenciju koja je partner Beograda na vodi. Njena firma učestvuje u opremanju i prodaji stanova, dodatno proširujući pevačicino poslovno carstvo. Viki, njen suprug harmonikaš i sin Andrej započeli su dekoraciju svoje luksuzne nekretnine na Beogradu na vodi krajem meseca, unoseći novogodišnji duh u svoj dom.Viki Miljković

Ono što izdvaja njihov dom tokom praznične sezone je rano ukrašavanje prostora, počevši od rasklapanja jelke, dodajući poseban šarm i toplinu svom domu. Viki i njena porodica su odlučili unaprediti praznično ozračje, ukrašavajući jelku crveno-zlatnim detaljima, lampicama, svećicama, mašnicama, poklonima i preslatkim figuricama. Mediji spekulišu da je za ovu prazničnu čar folk diva izdvojila više od 2.500 evra, dok svake godine dodaju nove ukrase.

Iako je ironično što Viki i njen suprug već tri decenije novogodišnju noć provode radeći u klubovima širom Evrope, retko ostajući kod kuće, par se trudi da posmatra svet kroz ružičaste naočare. Ovo se prenosi i na njihovog sina Andreja, koji možda nema talenat za pevanje, ali ljubav prema sportu. Upravo zbog radosti prazničnog perioda, dekorisanje stana počinje mesec dana ranije kako bi što duže uživali u prazničnoj atmosferi i dočekali goste na dan Svetog Nikole, njihove krsne slave, u pravom prazničnom stilu.