Iako na prvi pogled može izgledati neobično, postoji niz valjanih razloga zbog kojih biste trebali integrirati sodu bikarbonu i med u svoju prehranu. Prema tvrdnjama određenih stručnjaka, kombinacija ovih dviju jestivih namirnica može efikasno pridonijeti ozdravljenju tijela od malignih bolesti, s efikasnošću koja je potvrđena kao i do 10.000 puta snažnija od konvencionalnih medicinskih tretmana.

Na prvi pogled, može se činiti neobičnim kombinirati sodu bikarbonu s javorovim sirupom ili medom, s obzirom na to da maligne stanice imaju sklonost napredovanju na šećeru. Međutim, u ovom specifičnom slučaju, šećer djeluje na jedinstven način. Kada se kombiniraju, med i soda bikarbona posjeduju moć neutralizacije ćelija koje se smatraju najopasnijima.

Soda sirup doprinosi izravnoj dostavi javorovog sirupa ili meda do štetnih stanica koje troše čak 15 puta više glukoze od svojih zdravih pandana. Čak i ako nemate ozbiljnih zdravstvenih problema, ova mješavina i dalje se preporučuje kao izvrstan “čistač” za tijelo. Sjedilački način života, izloženost zagađenom zraku u gradovima, stres, konzumacija alkohola, pušenje – sve su to opravdani razlozi zbog kojih vam ovaj recept može biti od pomoći.

Ako želite pročistiti svoj organizam, preporučuje se miješanje jedne kašičice sode bikarbone sa tri kašičice meda i postupno rastvaranje u ustima tijekom 24 sata. Ovaj ritual trebali biste izvoditi jednom tjedno, s pauzom od dva mjeseca, nakon čega, prema potrebi, možete ponoviti tretman nakon određenog vremenskog razdoblja.Ako želite pročistiti svoj organizam, preporučuje se pomiješati jednu kašičicu sode bikarbone sa tri kašičice meda, a zatim polagano rastvarati smjesu u ustima tijekom 24 sata.Navedeni ritual preporučuje se provoditi jednom sedmično, a nakon dvomjesečnog perioda preporučuje se napraviti pauzu prije ponovnog izvođenja tretmana, ako je potrebno.