Prema više izvora, popularna folk muzičarka i njen suprug harmonikaš Dragan Tašković Taške nedavno su boravili u Istanbulu zbog poslovnih obaveza. S obzirom na reputaciju Turske da ima najisplativije i najnaprednije klinike za estetsku hirurgiju na svijetu, mnogi su nagađali da li je par bio podvrgnut nekim kozmetičkim zahvatima ili je jednostavno napravio neke promjene u načinu života.

 

 

 

Najnovija fotografija objavljena na pevačičinom Instagramu sugeriše da su i Viki i Taške primetno smršali. Muzičar koji je svirao harmoniku, ranije poznat po velikom apetitu za finom hranom, sada je doživio značajnu transformaciju i smršavio je. Obožavaoci pop para bili su oduševljeni kada su vidjeli izuzetnu transformaciju pjevačice, koja sada sve više podsjeća na Viki iz mlađih dana. Uz to, crno odijelo besprijekorno pristaje Tašketu. Mnofi su radoznali  o tačnoj formuli za postizanje izvajane figure, a mnogi željno iščekuju da će Vicki otkriti ovu tajnu. Nadamo se da ovaj recept ne uključuje pretjerane hirurške intervencije.

 

 

 

 

Viki i Taške su se 2007. godine vjenčali. Nedavno je na Instagram nalogu objavljena fotografija njihovog venčanja. Od samog početka njihova veza je bila burna. Upoznali su ih prijatelji, a prvi poljubac podelili su 18. marta 1994. Vikini roditelji, Zorka i Svetomir, požurili su da ne odobravaju njenu vezu sa tri godine starijim Taškom i zahtevali su da odmah prekine njihovu vezu. Nakon trinaestogodišnje veze, doneli su odluku da svoju ljubav učvrste brakom, a 31. maja 2007. razmenili su zavete u Beogradu. Čast da budu Violetine kume pripale su pevačicama Svetlani Ceci Ražnatović i Sanji Đorđević. Stotine zvanica prisustvovalo je svadbenom veselju koje je održano na brodu.