Glumac Goran Kičić je smatran jednim od najuglednijih glumaca mlađe generacije u Srbiji, Naime , poznato je da je on  je svoj lični život skrivao od očiju javnosti. Donedavno je bila nepoznata lokacija Kičićevog boravka sa suprugom Zoranom. Glumac je bio veoma privatan u vezi sa svojom porodicom, navodeći da su njegove predstave na ekranu sve što je gledaocima potrebno. Više od dve decenije nije objavljena nijedna fotografija Kičićevog doma, što ukazuje da njegovi najmiliji i prijatelji, koji veoma cene par, dele njegova uverenja.

 

 

 

Pojava društvenih mreža , a prvenstveno Instagrama je sada otvorila vrata enterijera domova,mnogih poznatih i slavnih ličnosti koje dijele fotografije na svojim društvenim nalozima . Pretežno budu dnevne sobe  uključujući kuhinje, kupatila i spavaće sobe , koji su oduvek bili obavijeni velom misterije za širu javnost. Nedavno je na društvenim mrežama navodno objavljen snimak Kičićeve dnevne sobe, koji otkriva delimično saznanje o tome kako bi mogao da izgleda njegov dom u Beogradu. Internet je bio zatečen ovom neočekivanom objavom. Fotografija koja je objavljena prikazuje glumca kako udobno sjedi u crnoj fotelji.

 

 

 

U pozadini se nalaze police pune knjiga, kao i razni suveniri i ramovi za slike. Specifičnosti u vezi sa Kadarom, koji je stajao iza njega, bile su nejasne, ali je za njegove odane pristalice to bilo dovoljno. Vrijedi napomenuti da Naiem ranije nije podijelio nijednu sliku ili video svog prebivališta, tako da je ovo izdanje djelimično zadovoljilo radoznalost njegovih pratilaca. Želja nam je da Gordan svoje nasljednike na kraju predstavi javnosti, ali će tek vrijeme odrediti hoće li se to ostvariti.