Bokser Veljko Ražnatović, poznatiji kao sin kontroverznog vođe, odlučio je da pre nekoliko godina napravi radikalan zaokret u svom životu. Napustio je vrevu Beograda i preselio se u mirno mesto Titel u Vojvodini. Ova neočekivana promena nije prošla neprimećeno među lokalnim stanovništvom koje je bilo iznenađeno što se jedan poznati javni lik poput Veljka odlučio da se nastani u njihovom malom selu. Još više ih je iznenadilo njegovo ponašanje i način života koji je otkrio u nedavnom intervjuu.

  • Ražnatović je nedavno učestvovao na Evropskom prvenstvu u boksu, za koje je morao da izgubi značajan broj kilograma. Otkrio je da je postigao taj cilj posebnom dijetom koja je uključivala ishranu bogatu belancima, bademima i musakom od tikvica.

Iako retko deli detalje svog privatnog života, Veljko je sada otkrio kako izgleda njegov život na selu. U Titelu, on se vraća u normalu, kako kaže. Ide na spavanje rano, oko 21 do 22 sata, i budi se veoma rano, oko 4:30. Otkriva da bi čak i budio petla da ga ima, ali sada se brine samo o kokoškama nosiljama. Ishranu za sebe i svoju porodicu obezbeđuje uzgajanjem hrane na porodičnoj farmi.

Veljko ističe da mu Beograd ne nedostaje uopšte, već uživa u mirnom životu u Titelu. Pohvalio je lepotu ovog mesta, uživajući u prirodi, rekama i brdima. Pored toga, ističe da je blizu većih gradova poput Zrenjanina i Beograda, što mu omogućava lako kretanje između ruralnog i urbanog života.

Komšije ga opisuju kao odličnog čoveka i komšiju. Kažu da je uvek pristupačan i ljubazan, te da se nikada nije ponašao arogantno uprkos svojoj slavi. Potvrđuju da Veljko zaista gaji svinje, rano ustaje, trenira i vodi zdrav i normalan život. Ovaj primer pokazuje da poznati mogu pronaći sreću i zadovoljstvo u jednostavnom životu na selu.

Veljko Ražnatović, sin kontroverznog srpskog političara i vođe paravojne formacije tokom ratova devedesetih, poznat je široj javnosti kao bivši bokser i javna ličnost. Rođen je 16. oktobra 1995. godine u Beogradu, kao najstarije dete Svetlane Ražnatović, poznatije kao folk pevačica Ceca, i Željka Ražnatovića, poznatijeg kao Arkan.

Veljko je odrastao u izuzetno kontroverznom okruženju, budući da je njegov otac bio vođa Srpske dobrovoljačke garde tokom ratova u Jugoslaviji. Ova situacija često je privlačila pažnju medija i izložila porodicu velikim pritiscima. Nakon očeve tragične smrti 2000. godine, Veljko je bio primoran da se suoči sa teškim periodom u svom životu. Uprkos svim izazovima, Veljko je odlučio da se posveti sportu kao načinu da prevaziđe teškoće. Pokazao je izuzetan talenat za boks i brzo postao zapažena figura u svetu borilačkih veština. Njegova sportska karijera bila je obeležena uspesima, a Veljko je osvojio brojne nagrade i priznanja.

Međutim, osim svoje sportske karijere, Veljko je takođe bio aktivan u javnom životu. Pojavljivao se na raznim događajima i javnim manifestacijama, gde je bio u centru pažnje zbog svog poznatog imena i harizmatične ličnosti.

Nakon završetka sportske karijere, Veljko se posvetio drugim interesima, uključujući poslovne poduhvate i aktivizam u zajednici. Osim toga, pokušao je da održi niski profil u medijima i privatnom životu, te se povukao iz javnog očiju. Danas, Veljko Ražnatović živi povučenim životom, daleko od medijske pažnje koja je pratila njegovu porodicu decenijama. Iako je njegovo ime i dalje povezano sa kontroverzama iz prošlosti, on se trudi da izgradi miran i stabilan život van reflektora. Svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, te se fokusira na svoje lične interese i ciljeve.