U trenutnom fokusu medija je Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, koja očekuje dolazak na svijet njihovog trećeg djeteta, sina Ilijana. Oduševljeni roditelji otvoreno izražavaju radost zbog skore prinove u njihovoj porodici, a i ostatak njihovih najbližih pripremaju veliko slavlje. Bogdana je svoj život posvetila sinovima Željku i Krstanu, kao i suprugu Veljku, a prema fotkama koje se objavljuju na njihovim društvenim mrežama, vidljivo je da Cecina šogorica uživa u svojoj ulozi te da joj je obitelj iznad svega.

Uspješna košarkaška karijera Bogdane Ražnatović tijekom njezine mladosti dobro je dokumentirana, a 2013. godine prelazi u turnire i osvaja medalje. Nakon što je s juniorskom reprezentacijom Srbije osvojila broncu na Europskom prvenstvu u Vukovaru, dvije godine kasnije u klubu Radivoj Korać osvojila je naslov prvakinje Srbije. Tijekom jedne epizode reality showa “Ceca i deca” otkrila je motiv zašto je odlučila da se makne iz sportskih krugova iako je pred njom obećavajuća budućnost.

Bogdana je izrazila uvjerenje da je košarka u njen život unijela brojne pozitivne strane i poslužila kao vrijedan učitelj. Nažalost, zbog dvije značajne ozljede bila je primorana prekinuti profesionalno treniranje košarke. Supruga Veljka Ražnatovića izrazila je ponos svojim individualnim uspjesima i doprinosom srpskoj reprezentaciji. Priznala je da je, iako ne čezne nužno za svojim prošlim iskustvima, prihvatila novi stil života koji u potpunosti prihvaća.

Nakon dvije značajne ozljede koljena, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da se povuče iz košarke. Potom je nastavila studij na Višoj poslovnoj školi, smjer financije i računovodstvo, a nedugo nakon toga krenula je sa sestrama u zajednički posao u obiteljskoj tvrtki. Ako niste upoznati sa životom Ražnatovića i Rodića, dopustite da vam predstavimo Bogdanu Rodić Ražnatović. Ona je bivša košarkašica i ekonomistica, te supruga Veljka Ražnatovića, koji je sin poznate folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Bogdana je rođena 13. marta 1996. godine u Titelu. Ona je u novembru 2019. stupila u brak sa Ražnatovićem, a imaju dva sina Željka i Krstana. Iako se Bogdana ranije bavila sportom, pažnju javnosti privukla je tek 2018. kada se otkrilo da se zabavlja s Veljkom Ražnatovićem.

Od tada su njihova veza, zaruke i vjenčanje opširno popraćeni u medijima. Unatoč tome što voli privatnost, Bogdana se nekoliko puta pojavila na događanjima uz supruga Cecu i Anastasiju Ražnatović. Nakon završenog studija financija i računovodstva na Višoj poslovnoj školi, pridružila se sestrama Bojani i Nataši u pravnoj i medijskoj karijeri. Odrastajući u obitelji duboko vezanoj za klaonicu peradi “DB Rodić” u Titelu, Bogdana i njezine sestre su se od malih nogu aktivno uključile u obiteljski posao.

Svoj put su započeli prodajom pilića na lokalnim tržnicama u Titelu, Mirjevu i drugim mjestima, da bi na kraju napredovali do menadžerskih pozicija u tvrtki. Po završetku srednje škole Bogdana je, kao i njezine sestre, iz tržnice prešla u ured. No, upravo ju je veza s Veljkom Ražnatovićem izbacila u središte pozornosti, a medijsku pažnju privukla je obitelj Rodić, a posebno Bogdana. Tabloidi su rado tražili informacije od meštana Titela, koji Bogdanu opisuju kao vrednu, skromnu i pomalo suzdržanu osobu, ističući njenu dugogodišnju posvećenost pomaganju roditeljima u radu.