Neda Ukraden je umjetnica koja svojom živom energijom, izuzetnim vokalnim talentom i blistavim osmijehom nastavlja da osvaja publiku, ostavljajući vječni utisak. Zanimljivo je da uprkos odlasku vremena, njena privlačnost koja prkosi godinama ostaje neoštećena, služeći kao svedočanstvo njene vanvremenske elegancije i beskonačnog sjaja koji se čini da svake godine postaje sve sjajniji.

Na svoj 73. rođendan pobrinula se da se okruži svojim najmilijima i proslavi u stilu, odabravši za mjesto svečanosti raskošni kompleks Portomontenegro. Podijelivši radosnu priliku sa svojim pratiocima na Instagramu, uronila je u praznični duh, šireći veselje i toplinu. Neosporno je da joj unuci zauzimaju posebno mesto u njenom srcu, a tokom rođendanske proslave divni trojac obradovao je slavljenicu srdačnom serenadom, uz pratnju roditelja. Pevačica je tokom cele večeri zračila srećom, što se videlo po njenom blistavom osmehu i zaraznom smehu, što ju je nagnalo da kroz seriju novih fotografija zabeleži brojne najdraže trenutke sa svojim najmilijima.

Zajedno su se okupili da ugase treperavu vatru na vrhu slatke rođendanske torte, podižući svoje čaše u znak počasti odavajući počast njenom posebnom danu i žarko joj želeći večno obilje radosti i zadovoljstva. Uz svoju fotografiju, Neda je vešto dodala natpis koji je glasio: “Uronjena u najzanosnije rođendanske čestitke i nežne poljupce”. Od tada ju je neprestan priliv čestitki i dobrih želja preplavio, preplavljujući je neodoljivim osjećajem ljubavi i divljenja.

Trenutno smeštena u prijatnim okvirima svoje porodične kuće, smeštene u idiličnom gradu Lepetani, smeštena u živopisnoj Boki Kotorskoj, koja oduzima dah, Neda se tokom lepih letnjih dana tješila u zagrljaju svojih najmilijih. U njenim očima, ovi cijenjeni pojedinci imaju nemjerljivu vrijednost i njihovo prisustvo je neizmjerno dragocjeno.