Život Biljane Jevtić potpuno se preokrenuo kada je upoznala Ace Ilića i dovela je do potpuno drugačijeg života. Uzevši u obzir njezinu mladost, zavodljivu prirodu i postojanje eksplicitnih fotografija, postaje vidljivo da je pop umjetnica doživjela značajnu transformaciju prihvativši smioni put “ludog kamena”.

Suprotno mišljenju da je Bilja bila promiskuitetna, nema dokaza koji bi poduprli takve tvrdnje. Međutim, kao i svaka mlada djevojka, imala je sklonost samousavršavanju, zračila je energijom i posjedovala zadivljujuću ljepotu koja nije prošla nezapaženo suprotnom spolu. U razdoblju do 1983. godine, prije njezina susreta s Acom, mnogi su muškarci tražili njezinu naklonost, no nitko od njih nije bio dostojan ostati uz nju.

Zgodni gospodin iz Gornjeg Milanovca poklonio joj je cijeli svijet, a već više od dvadeset i pet godina u sretnom su braku. Za to vrijeme stekla je dom i sina Ivana koji želi postati odvjetnik. U jednom veselom trenutku, Bilja je šaljivo sugerirala da ga je Acina ljubomora navela da otjera sve njene potencijalne partnere, pa tako i Sašu Popovića, kako smo kasnije saznali.

Saša je otkrio svoju dugogodišnju zaljubljenost u svoju kolegicu Biljanu Jevtić, koju je opisao kao nevjerojatno zadivljujuću osobu. Prije nego što je oženio Suzanu Jovanović, Saša je bio zaljubljen u Biljanu, diveći se ne samo njenom izuzetnom talentu za pjevanje, već i izuzetnoj ljepoti. Njezina široka prsa, prirodni dar, bila su nešto čemu sam se uvijek divio kod nje. Putevi su nam se križali na raznim nastupima, provodili smo vrijeme zajedno, iako naš odnos nikada nije prešao preko prijateljstva. Međutim, sudbina je krenula drugim putem kada ju je oteo Aca Ilić, koji joj je na kraju postao suprug.

Mene je nadmašio u osvajanju njezine naklonosti i nisam mogao pojmiti što je ona u njemu privlačna”, zaključio je uz smijeh Popović otvoreno izražavajući svoje emocije u tom razdoblju. Blljani je iskoristio svog prijatelja kao glasnika da prenese poruku, navodeći da se prerušio u stariju ženu. Sudbina je, unatoč dobroj volji i neizmjernoj ljubavi, imala druge planove. Danas su obje osobe u sretnom braku, uživaju u privatnim druženjima i čestim posjećivanjima, a njihova su djeca itekako svjesna njihove bliske povezanosti.