Verica Rakočević, poznata modna dizajnerica, majka je troje djece. I dok je njezina kći Elena Karić Karaman, koja je poznata po svojim glasnim romansama i uspješnoj karijeri u dizajnu namještaja, izazvala veliku pozornost javnosti, drugo dvoje djece, posebice mlađa kći Verica Rakočević, cijeni svoju privatnost.

Veljko Kuzmančević, koji je od nje mlađi 35 godina, trenutno je u veseloj bračnoj zajednici s Vericom. Verica od prvog supruga Borana Karamana ima kćerku Elenu, a od drugog supruga Zorana Rakočevića sina Miodraga i kćerku Milenu. Mlađa kći Verice Rakočević nevjerojatno podsjeća na majku, no Verica ističe da se razlikuje od svoje braće i sestara. Verica je spomenula da je rijetko susreće na društvenim događanjima, što ukazuje na to da je njihova interakcija rijetka.

Naprotiv, društveni mediji omogućuju nam uvid u Milenin fizički izgled kao i njezinu blisku vezu s majkom i polusestrom. Verica je otkrila da je Milena opuštena i da ne traži pažnju javnosti. I za vrijeme rada u Elleu Milena je uspjela izbjeći svjetla reflektora, do te mjere da Verica nije bila svjesna svog profesionalnog puta. Odabravši svoju privatnost na prvo mjesto, Milena je svjesno odlučila odbiti zahtjeve za intervjue i ograničiti svoje pojavljivanje na javnim događanjima, izbjegavši ​​tako budne poglede javnosti.

Verica je otkrila da unatoč Mileninoj slavi, njezina fizička prisutnost ostaje misterij za širu javnost jer aktivno izbjegava velika okupljanja. Verica je dalje otkrila da je Milena uspješno završila školovanje bez Veričinog znanja, vješto čuvajući svoju anonimnost unatoč istaknutom statusu. Prema Verici, Milena posjeduje poseban karakter, karakterizira ga mirno i opušteno držanje, te pokazuje snažnu sklonost održavanju niskog profila.