Ceca Ražnatović je u svojoj nedavnoj ispovesti sumirala utiske iz godine koja uskoro prolazi, otkrivajući da nije sve išlo po planu i da je doživela uspone i padove. Prvo je govorila o svojem novom albumu, ističući da često čita šale na svoj račun na Twitteru i da je srećna zbog reakcija na pesmu iz filma o Džeju. Što se tiče albuma, kaže da već biraju pesme, ali da Braja radi na svom tempu, te da ne želi da ga pritiska. Emotivna pevačica je zatim sumirala utiske iz 2023. godine, ističući da je bila šarenolika, s uspešnim koncertima, radosti, ali i tuge, posebno kada je reč o ćerki Anastasiji. Ipak, ističe i radosne vesti o trudnoći Bogdane i Veljka.

Ceca je otkrila da će dobiti još jednog sina, te da Željko razume situaciju i već sada pokazuje zaštitnički odnos prema mlađem bratu Krstanu. Govoreći o svojoj karijeri, naglasila je ponos na kvalitet pesama i istakla da ne želi forsirati kreativnost, već da pesma mora da je dotakne i da joj veruje. Na pitanje o komentarima na društvenim mrežama, Ceca je istakla da ne pljuje ljude, ali ni da ne zaboravlja. Emotivna pevačica je naglasila važnost dostojanstva i oprosta, ali priznaje da ne može ponovo uspostaviti isti odnos s osobama koje su je povredile.

Govoreći o svojoj karijeri koja traje 35 godina, Ceca ističe da je puno dala za svoj uspeh, s mnogo odricanja, truda i rada. Smatra da je njena karijera išla kao med i mleko, zahvaljujući Božijoj volji i podršci pravih ljudi. Na kraju, kada su u pitanju želje za 2024. godinu, Ceca je duhovito izjavila da ima dug spisak, uključujući poslovne, privatne i porodične želje, s napomenom da će odmor od deset dana morati zaboraviti jer je obaveza raditi na novom albumu.