Kejti Pejdž, porijeklom iz države Kolorado, strastveno voli djecu bez premca. Iako nije imala biološku djecu, velikodušno je usvojila troje mladih u svoju obitelj. Osim toga, uspostavila je duboku vezu s gospodinom po imenu Josh te proširila svoju ljubav na još dvoje djece iz njegove prethodne zajednice. Njihova obiteljska jedinica sada broji ukupno sedam članova, uključujući dva dječaka, tri djevojčice i sam ljubavni par.

Ono što je privuklo pažnju svjetske zajednice nije samo veličina obitelji, već i činjenica da je većina djece usvojena. Ovaj intrigantan aspekt potaknuo je Kejti da krene na put otkrića, podvrgavajući djecu DNK testiranju, što je rezultiralo osjećajem čuđenja i nevjerice.

Otkrila je da je biološka majka dala različita prezimena za bebe tokom procesa usvajanja, što je Kejti prvotno dovelo do vjere da potiču od različitih majki. Međutim, DNK test je otkrio neočekivanu istinu. U divnom preokretu događaja, Kejti je saznala da su Grayson i Hannah zapravo braća i sestre. Rezultati testa odigrali su ključnu ulogu u Kejtinom usvajanju Hane, koje je finalizirano u decembru 2018. godine. Ali to nije bilo sve…

Ono što je privuklo pažnju svjetske zajednice nije samo veličina njihove porodice, već činjenica da je većina djece usvojena. Ovaj intrigantan aspekt potaknuo je Kejti da se upusti u put otkrića, podvrgavajući djecu DNK testiranju. Ovaj korak izazvao je osjećaj čuđenja i nevjerice.