Prva dama Srbije, Tamara Vučić, redovno učestvuje u kulturnim događajima, a malo je poznato da je jedan od njenih bliskih prijatelja jedan od istaknutih figura u sferi kulture u našoj zemlji. Taj prijatelj je niko drugi do glumac Milorad Miki Damjanović, čija je veza sa prvom damom postala očigledna nakon premijere predstave “1984”. Nakon što su se fotografisali zajedno, Damjanović je objavio selfi na Instagramu, ističući: “Za razliku od Orvela, ovde ima emocije. Čuvajte prijatelje.”

Mediji su se raspisali o njihovom prijateljstvu, što je dodatno potvrđeno nedavno kada je Tamara Vučić iskazala duboko saučešće Damjanoviću nakon gubitka njegovog oca. Glumac je podelio emotivnu fotografiju sa svojim ocem, objavljujući tužnu vest o njegovom preminuću. Tamara Vučić je potom poslala iskrenu poruku podrške putem društvenih mreža, iskazujući duboko saučešće Damjanoviću i njegovoj porodici.

Ovaj intimni trenutak između Tamare Vučić i Mikija Damjanovića nije bio izoliran. Nedavno je prva dama na emotivan način izrazila saučešće Damjanoviću nakon smrti njegovog oca. Glumac je podijelio fotografiju s ocem i obavijestio javnost o njegovoj smrti. Tamara Vučić se tada obratila riječima podrške: “Dragi Miki, želim ti nesalomivu snagu, tebi i tvojoj porodici, kako biste mogli zauvijek čuvati uspomenu na svog divnog oca, supruga, dedu. Iskreno saučešće.”

Niz poznatih ličnosti se pridružio izrazima saučešća, među kojima su se istakle glumica Danica Maksimović, pevačice Milica Pavlović, Ana Bekuta i Kalopi Bukle, voditeljke Nataša Pavlović i Irina Radović, kao i mnogi drugi. Ova podrška je svedočanstvo o dubokom uticaju koji je Damjanović imao na svoje kolege i prijatelje.