Seka Aleksić trenutno uživa u braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dva sina, a otvoreno je ispričala da je doživjela izdaju od strane jednog od bivših partnera. Tijekom rasprave o svojoj osobnoj povijesti, Seka Aleksić otvoreno je ispričala događaj iz svoje prošlosti u kojem je otkrila da je jedan od njezinih bivših partnera upleten u prijevaru. Pjevačica je otkrila da je nekada osobno razotkrivala partnerovu nevjeru. Izrazila je žaljenje što se nije ranije pozabavila situacijom jer je osjetila da nešto nije u redu.

  • I prije otkrića imala je predosjećaj i razmišljala o prekidu veze, no umjesto toga čekala je konkretne dokaze koji bi potvrdili njezine sumnje. Nakon što je dala izjavu, odmah je prekinula tu ljubavnu vezu, otvarajući put za ulazak svog supruga Veljka u njezinu egzistenciju. Trenutno borave u luksuznoj vili čija se vrijednost procjenjuje na impresivnih 500.000 eura. U Staroj Pazovi živi Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i dvojicom sinova, Jovanom i Jakovom, stvorivši sebi blaženo utočište. Seka, poznata i kao Svetlana Aleksić Piljikić, poznata je srpska pop-folk i turbo-folk pjevačica. Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, stekla je ogromnu popularnost i važi za jednu od najtiražnijih umjetnica na našim prostorima. Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj.

Tijekom školovanja u Osnovnoj školi “Mitar Trifunović Učo” dolazi do izražaja njen izuzetan pjevački talent koji ju je doveo do članstva u školskom zboru. Nakon razvoda roditelja, Seka se s obitelji zbog rata iz Zvornika preselila u Banju Koviljaču, a kasnije se nastanila u selu Lipolist kod Šapca. Godine 1996. pohađala je srednju poljoprivrednu školu, ali je s vremenom prekinula studij. Seka je sa suprugom trenutno sagradila raskošnu vilu procijenjenu na pola milijuna eura, s bazenom, palmama, pa čak i kokošinjcem, što je bio poseban rođendanski poklon njenog supruga.

  •  Kao rezultat teške financijske situacije njezine obitelji, počela je nastupati po barovima. Unatoč majčinoj želji da se bavi frizerstvom, završila je srednju frizersku školu, ali nikad nije radila u struci. S 19 godina preselila se u Švicarsku, gdje je zabavljala publiku u diskotekama i klubovima. Po povratku u Bijeljinu 2002. godine sudjeluje na festivalu narodne glazbe Moravski biser u Ćupriji. Izvedba pjesme “Idealno tuvoja” donijela joj je prvo mjesto. Ubrzo nakon toga, za izdavačku kuću Grand produkcija snimila je album pod nazivom “Idealno tuvoja”, na kojem su se izdvojile pjesme poput “Da sam muško” i “U kafani full of smoke”. Godine 2003. surađivala je s Marinom Tucaković, Brajom, Sašom Markovićem i Stevicom Simeunovićem na albumu “Balkan”.

Gotovo sve pjesme s albuma postale su hitovi, a “Crno i zlatno” postala je Sekina prepoznatljiva pjesma. Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim muškarcem Dušanom Vasilićem. Nažalost, njihova zajednica bila je kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album. Seka se 2003. godine upustila u ljubavnu i poslovnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem.

  • Živjeli su zajedno i kružile su glasine da će se uskoro vjenčati. Međutim, njihova veza je prekinuta 2008. godine. Prema riječima pjevačičinog oca, Zoran ju je samo iskoristio i iznevjerio s drugim muškarcem. Seka je ove tvrdnje oštro demantovala. Druženje je tada pronašla s manekenom Mladenom Radulovićem, koji se pojavio čak i u spotovima za njene pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”. Par se zaručio, ali se konačno razišao 2009. Samo dva tjedna kasnije sudbina se umiješala pa su joj se putevi ukrstili s Veljkom Piljikićem, profesionalnim kickboksačem i Mladenovim prijateljem iz školskih dana. Impresionirana njegovim sposobnostima, Seka mu je ponudila mjesto svog osobnog zaštitara, što je na kraju preraslo u emotivnu vezu i menadžersku ulogu.

Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete na veseloj proslavi održanoj u cijenjenom beogradskom restoranu Franš. Mnoštvo estradnih zvijezda, zajedno s približno 150 cijenjenih pojedinaca, bilo je nazočno. Seka je tijekom cijelog događaja imala priliku pokazati četiri različita outfita. Vrijedi napomenuti da je Saši Tošiću pripala čast da joj bude kum.