Pjevač Haris Džinović izazvao je veliku pometnju kada je odlučio okonačati  brak s modnom dizajnericom Melinom Džinović. Otvoreno je govorio o svojim motivima za razvod, a čini se da je također odlučio promijeniti svoj fizički izgled.S obzirom da to niko nije očekivao  svakako je izazvao pozornost javnosti. Nakon toga, on je ostao živjeti na obiteljskom imanju na Senjaku zajedno sa svojim potomcima, kćerkom Đinom i sinom Kanom, dok se Melina preselila i započela samostalan život u elitnoj beogradskoj četvrti.

  • Džinovićev život doživio je potpunu transformaciju, no to ga nije spriječilo da nastavi svoju karijeru. Naprotiv, pjevač ustraje u koncertima i nastupima, bez zanemarivanja ispunjavajući svoje profesionalne i osobne obveze. Unatoč potpunoj transformaciji Džinovićeva života, on ostaje nepokolebljiv u predanosti svojoj karijeri. Umjesto da se odmori, pjevač ustraje, dosljedno održavajući zadivljujuće koncerte i nastupe dok također bez zanemarivanja ispunjava svoje profesionalne i osobne obveze.

Jučer su ga kamere uhvatile na Dedinju, kod zgrade Televizije Pink, kako juri ulicama. Dok sam se vozila sama, bilo je nemoguće previdjeti činjenicu da je doživio potpunu transformaciju izgleda. S obzirom na njegovu stalnu naviku nošenja šešira, rijetka je pojava vidjeti ga bez ikakvih ukrasa za glavu. Za razliku od svog uobičajenog izbora pokrivala za glavu, odlučio se za kapu umjesto šešira, okrenuvši je naopačke na način koji obično preferiraju dječaci i mladići.

  • To je potaknulo brojna zapažanja o tome da Harris izgleda “pomlađeno” i sugeriralo da razvod nije imao tako negativan utjecaj na njega kao što se očekivalo. Rođen 26. rujna 1951. u Sarajevu, Haris Džinović je poznati bosanskohercegovački i srpski kantautor, specijaliziran za narodnu glazbu. Njegove zapažene pjesme uključuju “I tebe sam sit kafano,” “Kako mi misiješ,” “Laže mjesje,” i “Muštuluk,” među ostalima. Džinović živi i djeluje u Beogradu, zajedno sa suprugom Melinom (Galić) Džinović ima dvoje djece, Đina i Kana.

Sedamdesetih godina kreće na glazbeni put, objavljujući 1975. debitantsku singl ploču na kojoj se nalaze skladbe “Domovina ” i “Želim tebe.” Zatim su uslijedili singlovi poput “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka”. Rođen 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović odrastao je s ocem Muhamedom inženjerom i majkom Hatijom ekonomisticom.

  • Tijekom djetinjstva nije imao samo strast prema glazbi, već je uživao i u raznim sportovima kao što su tenis, atletika, skijanje, a posebno nogomet, koji je počeo igrati u mladosti. U drugom razredu osnovne škole majka mu je poklonila harmoniku, a iako je u obitelji imao glazbenike, sam je naučio svirati. Nakon završene srednje škole nastavio je školovanje u glazbenoj školi gdje je otkrio svoj talent za sviranje klavira.

Počeo je nastupati u školskoj dvorani, ali zbog posvećenosti nogometu i klaviru zanemario je učenje. Sa 16 godina je počeo zarađivati ​​od nastupa u Sarajevu i na Jahorini. Zbog prekomjernih izostanaka dva puta je izbačen iz škole, zbog čega je morao pohađati večernju nastavu kako bi diplomirao. U nedavnom intervjuu iskazao je svoju najveću strast prema nogometu. Unatoč tome, priznaje prisutnost brojnih pojedinaca koji su posjedovali vrhunske vještine u sportu, što ga je navelo da se na kraju odluči za glazbenu karijeru.