Ana Kokić jedno je vrijeme bila okupirana svojim nastupima uživo i televizijskim projektom. Produkcija nove glazbe privremeno je stavljena na čekanje, ali sada je konačno došao trenutak da zablista. Nina i Tea, ćerke Ane Kokić, imale su privilegiju prve pogledati novi spot. Dok vjerni obožavatelji željno iščekuju njegovu objavu, djevojke, koje su trenutno u tinejdžerskim godinama i imaju veliko zanimanje za modu, imale su svoje mišljenje o stajlingu svoje majke.

Zaigrano su zadirkivali majku uspoređujući je s kraljicom iz serije koju im je bilo zabranjeno gledati. Pritom su uspjeli pohvaliti njezin izgled i duhovito kritizirati njezinu strogoću. Nakon što je ponovno rasplamsala strast, Ana Kokić ponovno će osvojiti publiku nadolazećim glazbenim pothvatima, a sve to dok će svjedočiti neprekidnim trijumfima svojih kćeri u svijetu sporta. Iznimno nam je ponosno svjedočiti njihovoj predanosti i strasti prema sportu koji su odabrali. Odbojka je postala njihov pravi poziv, a svaki trening i utakmicu željno iščekuju.

Tijekom intervjua za HELLO!, Nikola je iskoristio priliku da ponosno pokaže uspjehe svoje djece koja su već primila svoje prve medalje i pehare. Izrazio je svoju i Aninu zajedničku radost zbog uspjeha svojih kćeri. Ana Kokić već je više od deset godina sjajni dragulj našeg showa, odišući iznimnim vokalnim talentom. Njene izvanredne sposobnosti prikazane su ne samo u glazbenim grupama “Ametist” i “Energija”, već i na brojnim senzacionalnim glazbenim festivalima diljem Srbije. Anina iznimna kvaliteta u potpunosti je došla do izražaja 2006. godine nakon suradnje s Grand produkcijom. Ova suradnja dovela je do izlaska njenog prvog samostalnog albuma “Mojne mala” koji je izazvao pravu senzaciju na našoj glazbenoj sceni. Naslovna pjesma, uz “Čujem da” i “Jesi li ti”, postigla je iznimnu popularnost među publikom, a Ana je te godine višestruko nagrađivana.

Njezin sjaj zračio je tijekom cijele godine, donijevši joj priznanja kao što su “Zlatna palma”, “Beogradski pobjednik” i cijenjeni “Oscar popularnosti”. Anina uspješna godina nastavila se u njezinom prepoznatljivom stilu, što je dovelo do uzbudljive prilike da se bavi modelingom za renomirani časopis “Maxim”, nakon čega je ubrzo izašla njezina najnovija pjesma pod nazivom “Svejedno”. Uzimajući u obzir ove čimbenike, prepreke i trijumfi su ustrajali na uredan način, potaknuvši izdavanje drugog uzastopnog albuma pod nazivom “What Will My Name Be”. Anina nepokolebljiva predanost svom zanatu ostala je postojana iz godine u godinu, što je rezultiralo mnoštvom plodnih partnerstava s raznolikim rasponom glazbenika. Zapažene suradnje uključuju cijenjene grupe poput Blizanaca, Miloša Roganovića, Filipa Miletića, Saše Kapora i brojnih drugih.

Godine 2011. Ana je objavila svoj treći album pod nazivom “Idemo na sve”, koji služi kao potvrda njezine nepokolebljive predanosti i iznimnog talenta koji dosljedno pokazuje tijekom godina. Ovaj je album popraćen nizom izvanrednih glazbenih spotova za pjesme koje se na njemu nalaze. Dokazi o njezinom talentu protežu se i izvan glazbe, kao što je pokazao njezin trijumf u televizijskom natjecanju “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje se besprijekorno transformirala u poznatu umjetnicu Pink. Novčanu nagradu pobjedniku, koju su odredili gledatelji, Ana je velikodušno donirala u humanitarne svrhe. Tijekom cijelog natjecanja izvodila je zadivljujuće nastupe koji su obuhvaćali raznolik raspon umjetnika i jezika, uključujući engleski, talijanski i korejski, uz svoj materinji jezik.

Godine 2014. objavila je vrlo hvaljenu pjesmu “Ljubav na papiri” koja je stekla iznimnu popularnost među njezinim obožavateljima i širom publikom. Sljedeće godine sudjelovala je u nekoliko projekata, uključujući zapažen doprinos soundtracku filma “Bit ćemo prvaci svijeta”. Nakon početnih uspjeha, Ana je nastavila snimati pjesmu “Šteta”, a iste godine otisnula se i u glumačke vode sudjelujući u kazališnoj predstavi “Čekajući ministra”. Kako je vrijeme odmicalo, Ana nas je neprestano oduševljavala svojim izvanrednim glazbenim skladbama u kojima smo svesrdno uživali.