Jovana Jeremić posljednjih je godina postala iznimno popularna kao televizijska voditeljica u Srbiji. Stalno se nagađa o njezinom romantičnom životu, posebice u vezi s partnerom Draganom Stankovićem. Ipak, Jovana Jeremić je nedavno donijela odluku da se javno obrati i prekine te rasprave.

Nakon što je doživjela raspad prvog braka, Jovana je otkrila neizmjernu sreću u novootkrivenoj ljubavi prema menadžeru i poduzetniku. Dijeljenje njihovih intimnih razgovora sa svijetom donijelo joj je emocionalno ispunjenje za kojim je čeznula. Voditelj, koji je od 2017. godine u braku s političarem Vojislavom Miloševićem, smatra da je veliki značaj uplitanje njegove majke u njihovu vezu. Katalizator našeg sudbonosnog susreta i kasnijeg spajanja može se pripisati nepokolebljivoj posvećenosti moje majke televizijskoj seriji “Parovi”. Znajući za njezino divljenje Jovani Jeremić, iskoristio sam priliku da joj se obratim, jasno joj dajući do znanja da je to bila isključivo profesionalna gesta – prilika da uživa u prekrasnoj večeri s mojom majkom.

Vojislav je s novinarima pričao o tome kako je Jovana na profesionalan način ljubazno prihvatila poziv i takvo držanje zadržala cijelu večer. Ali u roku od samo trideset minuta, oboje su doživjeli iznenadnu i iznenađujuću spoznaju da je između njih procvjetala nevjerojatna i nepredviđena ljubav. Prvi susret Jovana i Vojislava bio je buran, zbog čega su prekinuli svaku komunikaciju nakon nekoliko zajedničkih mjeseci. Unatoč Jeremičinim insinuacijama na društvenim mrežama o Vojislavovoj vjernosti, Jovana je pokazala mudrost odlučivši se više ne angažirati oko toga.

Unatoč izazovima s kojima su se susreli, njihova se veza učvrstila brakom, iako on nažalost nije trajao onoliko dugo koliko su se nadali. O bračnom statusu voditeljice jutarnjeg programa šuškalo se mjesecima, no Jovana je vješto izbjegavala izravne odgovore na te upite sve dok ona i bivši suprug nisu zajednički odlučili otkriti istinu. Njihova veza završila je prošle godine, a zajedno su objavili da se razvode. Njihov glavni prioritet bio je održati pozitivno i harmonično okruženje za svoju kćer Lee, a tu su obvezu uspješno ispunili na izniman način. Sada zajedno odgajaju svoju mladu kćer i jedno drugom pružaju nepokolebljivu podršku u svim aspektima života.

Tijekom svog osnovnog i srednjeg školovanja ova mlada dama se isticala kao “učenik generacije” ističući se na natjecanjima iz srpskog jezika i književnosti. Dok se od nje očekivalo da će nastaviti školovanje u području filologije, naposljetku je odlučila slijediti želje svojih roditelja i nastaviti karijeru u odvjetništvu i odvjetništvu, ne suočavajući se s značajnijim preprekama na svom obrazovnom putu. Za razliku od većine svojih vršnjaka, Jovana je svoje tinejdžerske godine posvetila radu u restoranu svojih roditelja u Ljigu. Ovo iskustvo ne samo da je poboljšalo njezine komunikacijske vještine, već joj je usadilo i duboko razumijevanje vrijednosti novca. Kao rezultat toga, ona ostaje skromna i svjesna svoje zarade, nikad ne pokazujući aroganciju niti upuštajući se u rasipno trošenje.

Nakon uspešno završenog dodiplomskog studija na Pravnom fakultetu u Beogradu sa odličnom prosečnom ocenom 9,60, Jovana je nastavila svoj akademski put upisom i uspešnom odbranom magistarskog rada pod nazivom „Ustavno i parlamentarno pravo političkih stranaka“ na istom fakultetu. Tijekom svog akademskog puta bila je dobitnica više nagrada za govorništvo, a njezin izniman uspjeh kao studentice u ovom području omogućio joj je pristup raznim stipendijama.